Μεσίνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Panarea με πλοίο
Panarea
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μεσίνα στο Panarea με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μεσίνα για Panarea? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μεσίνα για το Panarea είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μεσίνα προς το Panarea μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μεσίνα προς το Panarea όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Liberty Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μεσίνα Panarea που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Liberty Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μεσίνα προς Panarea, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μεσίνα προς Panarea

Λιμάνι αναχώρησης
Μεσίνα
Ιταλία
Σικελία
Λιμάνι άφιξης
Panarea
Ιταλία
Νήσοι Αιολίου
Απόσταση
66 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Liberty Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες 10 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Μεσίνα Panarea: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Μεσίνα για Panarea, θα βρείτε εισιτήρια από 32 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 32 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Μεσίνα προς Panarea είναι 32 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Μεσίνα για το Panarea είναι 2 ώρες 50 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 3 ώρες 50 λεπτά για να φτάσουν στο Panarea, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Panarea σε 2 ώρες 25 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Μεσίνα στις 06:45. Το τελευταίο πλοίο για το Panarea αναχωρεί από το λιμάνι του Μεσίνα στις 15:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Μεσίνα προς το Panarea
32 €
Εύρος τιμών των πλοίων Μεσίνα Panarea (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
32 € - 32 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Μεσίνα Panarea
2 ώρες 50 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Panarea
06:45
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Panarea
15:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Panarea
09:10
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Panarea
17:30

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μεσίνα και Panarea;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μεσίνα και Panarea με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Liberty Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Liberty Lines Μεσίνα Panarea
Liberty Lines
Η Liberty Lines ιδρύθηκε το 1992 και εδρεύει στο Παλέρμο της Ιταλίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα νησιά της Σικελίας και τα λιμάνια της νότιας Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μεσίνα-Panarea και να κλείσετε το εισιτήριο της Liberty Lines μεταξύ Μεσίνα και Panarea. Η Liberty Lines πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Panarea από το Μεσίνα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Liberty Lines
2 ώρες 10 λεπτά
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μεσίνα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Panarea;

Λιμάνι αναχώρησης στο Μεσίνα

Τα πλοία της Liberty Lines αναχωρούν για το Panarea από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μεσίνα:

Messina
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Panarea

Τα πλοία της Liberty Lines φτάνουν στο Panarea από τα ακόλουθα λιμάνια:

Panarea
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης