Μεσίνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ρέτζιο Καλάμπρια με πλοίο
Ρέτζιο Καλάμπρια
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μεσίνα στο Ρέτζιο Καλάμπρια με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μεσίνα για Ρέτζιο Καλάμπρια? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μεσίνα για το Ρέτζιο Καλάμπρια είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μεσίνα προς το Ρέτζιο Καλάμπρια μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μεσίνα προς το Ρέτζιο Καλάμπρια όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Liberty Lines, Meridiano Lines ή Metromare. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μεσίνα Ρέτζιο Καλάμπρια που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Liberty Lines, Meridiano Lines ή Metromare προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μεσίνα προς Ρέτζιο Καλάμπρια, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μεσίνα προς Ρέτζιο Καλάμπρια

Λιμάνι αναχώρησης
Μεσίνα
Ιταλία
Σικελία
Λιμάνι άφιξης
Ρέτζιο Καλάμπρια
Ιταλία
Καλαβρία
Απόσταση
11 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Liberty Lines, Meridiano Lines, Metromare
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Μεσίνα Ρέτζιο Καλάμπρια: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Μεσίνα για Ρέτζιο Καλάμπρια, θα βρείτε εισιτήρια από 4 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 4 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Μεσίνα προς Ρέτζιο Καλάμπρια είναι 4 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Μεσίνα για το Ρέτζιο Καλάμπρια είναι 30 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 30 λεπτά για να φτάσουν στο Ρέτζιο Καλάμπρια, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ρέτζιο Καλάμπρια σε 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Μεσίνα στις 08:05. Το τελευταίο πλοίο για το Ρέτζιο Καλάμπρια αναχωρεί από το λιμάνι του Μεσίνα στις 18:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Μεσίνα προς το Ρέτζιο Καλάμπρια
4 €
Εύρος τιμών των πλοίων Μεσίνα Ρέτζιο Καλάμπρια (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
4 € - 4 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Μεσίνα Ρέτζιο Καλάμπρια
30 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ρέτζιο Καλάμπρια
08:05
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Ρέτζιο Καλάμπρια
18:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ρέτζιο Καλάμπρια
08:35
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Ρέτζιο Καλάμπρια
19:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Μεσίνα προς το Ρέτζιο Καλάμπρια;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Μεσίνα προς το Ρέτζιο Καλάμπρια μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ρέτζιο Καλάμπρια. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Μεσίνα προς το Ρέτζιο Καλάμπρια είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Κατά γενικό κανόνα, ένα ταξίδι από το Μεσίνα στο Ρέτζιο Καλάμπρια είναι πολύ πιο γρήγορο με αεροπλάνο. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Μεσίνα-Ρέτζιο Καλάμπρια με το πλοίο της Metromare, Meridiano Lines ή Liberty Lines, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Η οδήγηση για πολλά χιλιόμετρα δεν είναι πολύ ξεκούραστη, ειδικά αν προσθέσετε τον κίνδυνο μποτιλιαρίσματος και ατυχημάτων. Αντίθετα, ένα ταξίδι με πλοίο Μεσίνα Ρέτζιο Καλάμπρια είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό. Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Liberty Lines, Meridiano Lines ή Metromare που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φτάσετε στο Ρέτζιο Καλάμπρια εντελώς χαλαροί.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του πλοίου. Όπως κάθε όχημα, έτσι και το δίκυκλό σας θα σταθμεύσει στο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Μεσίνα στο Ρέτζιο Καλάμπρια με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Ρέτζιο Καλάμπρια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μεσίνα και Ρέτζιο Καλάμπρια;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μεσίνα και Ρέτζιο Καλάμπρια με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Liberty Lines, Meridiano Lines ή Metromare, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Liberty Lines Μεσίνα Ρέτζιο Καλάμπρια
Liberty Lines
Η Liberty Lines ιδρύθηκε το 1992 και εδρεύει στο Παλέρμο της Ιταλίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα νησιά της Σικελίας και τα λιμάνια της νότιας Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μεσίνα-Ρέτζιο Καλάμπρια και να κλείσετε το εισιτήριο της Liberty Lines μεταξύ Μεσίνα και Ρέτζιο Καλάμπρια. Περισσότερες πληροφορίες για την Liberty Lines
Meridiano Lines Μεσίνα Ρέτζιο Καλάμπρια
Meridiano Lines
Η Meridiano Lines λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Μεσίνα και του Ρέτζιο Καλάμπρια. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μεσίνα-Ρέτζιο Καλάμπρια και να κλείσετε το εισιτήριο της Meridiano Lines μεταξύ Μεσίνα και Ρέτζιο Καλάμπρια. Περισσότερες πληροφορίες για την Meridiano Lines
Metromare Μεσίνα Ρέτζιο Καλάμπρια
Metromare
Η Metromare λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Μεσίνα και του Ρέτζιο Καλάμπρια. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μεσίνα-Ρέτζιο Καλάμπρια και να κλείσετε το εισιτήριο της Metromare μεταξύ Μεσίνα και Ρέτζιο Καλάμπρια. Περισσότερες πληροφορίες για την Metromare

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μεσίνα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ρέτζιο Καλάμπρια;

Λιμάνι αναχώρησης στο Μεσίνα

Τα πλοία της Liberty Lines, Meridiano Lines ή Metromare αναχωρούν για το Ρέτζιο Καλάμπρια από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μεσίνα:

Messina
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ρέτζιο Καλάμπρια

Τα πλοία της Metromare, Meridiano Lines ή Liberty Lines φτάνουν στο Ρέτζιο Καλάμπρια από τα ακόλουθα λιμάνια:

Reggio di Calabria
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Μεσίνα και Ρέτζιο Καλάμπρια: Liberty Lines, Meridiano Lines και Metromare.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Liberty Lines, Meridiano Lines, Metromare.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Liberty Lines, Meridiano Lines, Metromare στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Μεσίνα Ρέτζιο Καλάμπρια, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Μεσίνα και Ρέτζιο Καλάμπρια, θα διανύσετε 11 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Μεσίνα προς το Ρέτζιο Καλάμπρια, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 4 € για τη χαμηλότερη, έως 4 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 4 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Μεσίνα στις 08:05 με προορισμό το Ρέτζιο Καλάμπρια.

Το τελευταίο πλοίο για Ρέτζιο Καλάμπρια αναχωρεί από το Μεσίνα συνήθως στις 18:30.

Η εμπειρία σας από το Μεσίνα προς το Ρέτζιο Καλάμπρια

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Μεσίνα στο Ρέτζιο Καλάμπρια, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Liberty Lines, Meridiano Lines ή Metromare, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Μεσίνα έως την αποβίβαση στο Ρέτζιο Καλάμπρια. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Μεσίνα και το Ρέτζιο Καλάμπρια.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Μεσίνα

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Μεσίνα Ρέτζιο Καλάμπρια:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Μεσίνα / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Μεσίνα εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Liberty Lines, Meridiano Lines ή Metromare. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Μεσίνα - Ρέτζιο Καλάμπρια / Πηγαίνετε στο γκισέ της Metromare, Meridiano Lines ή Liberty Lines στον τερματικό σταθμό του Μεσίνα για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ρέτζιο Καλάμπρια / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Μεσίνα που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Metromare, Meridiano Lines ή Liberty Lines θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Μεσίνα και Ρέτζιο Καλάμπρια

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Liberty Lines, Meridiano Lines ή Metromare όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Το Ρέτζιο Καλάμπρια είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Ρέτζιο Καλάμπρια:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Ρέτζιο Καλάμπρια / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Ρέτζιο Καλάμπρια.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Ρέτζιο Καλάμπρια.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Ρέτζιο Καλάμπρια / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Ρέτζιο Καλάμπρια δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Τέλος, η παραμονή σας στο Ρέτζιο Καλάμπρια αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης