Προτεινόμενη διαδρομή
Μασσαλία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Skikda με πλοίο
Skikda
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μασσαλία
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Σέτα
Σέτα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Skikda
Skikda
Δείτε τιμές
Μασσαλία
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, τρένο για Γένοβα
Γένοβα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Skikda
Skikda
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μασσαλία στο Skikda με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μασσαλία για Skikda? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μασσαλία για το Skikda είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μασσαλία προς το Skikda μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μασσαλία προς το Skikda όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Algérie Ferries ή Corsica Linea. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μασσαλία Skikda που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Corsica Linea ή Algérie Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μασσαλία προς Skikda, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μασσαλία προς Skikda

Λιμάνι αναχώρησης
Μασσαλία
Γαλλία
Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή
Λιμάνι άφιξης
Skikda
Αλγερία
Απόσταση
725 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Algérie Ferries, Corsica Linea
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
20 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Μασσαλία Skikda: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Μασσαλία για Skikda, θα βρείτε εισιτήρια από 144 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 841 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Μασσαλία προς Skikda είναι 371 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Μασσαλία για το Skikda είναι 11 ώρες 53 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 21 ώρες για να φτάσουν στο Skikda, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Skikda σε . Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Μασσαλία στις 11:00. Το τελευταίο πλοίο για το Skikda αναχωρεί από το λιμάνι του Μασσαλία στις 16:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Μασσαλία προς το Skikda
371 €
Εύρος τιμών των πλοίων Μασσαλία Skikda (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
144 € - 841 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Μασσαλία Skikda
11 ώρες 53 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Skikda
11:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Skikda
16:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Skikda
10:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Skikda
12:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Μασσαλία προς το Skikda;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Μασσαλία προς το Skikda μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Skikda. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Μασσαλία προς το Skikda είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Με το πλοίο της Corsica Linea ή Algérie Ferries θα απολαύσετε μια ομαλή εκκίνηση από το Μασσαλία και θα ταξιδέψετε με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h προς το Skikda. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Μπορεί να βρείτε τη διαδρομή Μασσαλία-Skikda λίγο πιο σύντομη!
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Όταν βρισκόμαστε στην ακτή, συχνά αναζητούμε μέρη που προσφέρουν την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Μασσαλία Skikda, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Corsica Linea ή Algérie Ferries, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο θαλασσινός αέρας έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Στο Μασσαλία, μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της Corsica Linea ή Algérie Ferries και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Skikda γεμάτοι ενέργεια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μασσαλία και Skikda;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μασσαλία και Skikda με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Corsica Linea ή Algérie Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Corsica Linea Μασσαλία Skikda
Corsica Linea
Η Corsica Linea είναι μια πολύ πρόσφατη εταιρεία, που γεννήθηκε από τη διάλυση της SNCM και εδρεύει στο λιμάνι της Μασσαλίας. Εξυπηρετεί την Κορσική, την Τυνησία και την Αλγερία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μασσαλία-Skikda και να κλείσετε το εισιτήριο της Corsica Linea μεταξύ Μασσαλία και Skikda. Περισσότερες πληροφορίες για την Corsica Linea
Algérie Ferries Μασσαλία Skikda
Algérie Ferries
Η Algérie Ferries είναι ναυτιλιακός φορέας μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων που συνδέει την Αλγερία με τη Γαλλία και την Ισπανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μασσαλία-Skikda και να κλείσετε το εισιτήριο της Algérie Ferries μεταξύ Μασσαλία και Skikda. Η Algérie Ferries πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Skikda από το Μασσαλία και ο χρόνος ταξιδιού είναι 20 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Algérie Ferries
20 ώρες
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μασσαλία; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Skikda;

Λιμάνι αναχώρησης στο Μασσαλία

Τα πλοία της Corsica Linea ή Algérie Ferries αναχωρούν για το Skikda από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μασσαλία:

Marseille - Gare Maritime de la Joliette (Corse - National)
Χάρτης
Marseille - Gare Maritime de la Major (International)
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Skikda

Τα πλοία της Algérie Ferries ή Corsica Linea φτάνουν στο Skikda από τα ακόλουθα λιμάνια:

Skikda Port
Χάρτης
Skikda
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Μασσαλία προς Skikda
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Μασσαλία για το Skikda, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 20 ώρες για να καλύψετε τα 725 km μεταξύ Μασσαλία και Skikda.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Μασσαλία και Skikda) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Corsica Linea και Algérie Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Μασσαλία και Skikda.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Μασσαλία και Skikda: Corsica Linea και Algérie Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Algérie Ferries, Corsica Linea.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Μασσαλία και Skikda, θα διανύσετε 725 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Μασσαλία προς το Skikda, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 144 € για τη χαμηλότερη, έως 841 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 371 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Μασσαλία στις 11:00 με προορισμό το Skikda.

Το τελευταίο πλοίο για Skikda αναχωρεί από το Μασσαλία συνήθως στις 16:00.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης