Προτεινόμενη διαδρομή
Μασσαλία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Porto-Vecchio με πλοίο
Porto-Vecchio
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μασσαλία
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Τουλόν
Τουλόν
Ταξιδέψτε με πλοίο για Porto-Vecchio
Porto-Vecchio
Δείτε τιμές
Μασσαλία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Νίκαια
Νίκαια
Ταξιδέψτε με πλοίο για Porto-Vecchio
Porto-Vecchio
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μασσαλία στο Porto-Vecchio με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μασσαλία για Porto-Vecchio? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μασσαλία για το Porto-Vecchio είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μασσαλία προς το Porto-Vecchio μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μασσαλία προς το Porto-Vecchio όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η La Meridionale, Corsica Linea ή Corsica Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μασσαλία Porto-Vecchio που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Corsica Linea ή La Meridionale προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μασσαλία προς Porto-Vecchio, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μασσαλία προς Porto-Vecchio

Λιμάνι αναχώρησης
Μασσαλία
Γαλλία
Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή
Λιμάνι άφιξης
Porto-Vecchio
Γαλλία
Κορς
Απόσταση
372 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
13 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Μασσαλία Porto-Vecchio: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Μασσαλία για Porto-Vecchio, θα βρείτε εισιτήρια από 51 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 441 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Μασσαλία προς Porto-Vecchio είναι 179 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Μασσαλία για το Porto-Vecchio είναι 14 ώρες. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 14 ώρες για να φτάσουν στο Porto-Vecchio, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Porto-Vecchio σε 13 ώρες 59 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Μασσαλία στις 17:30. Το τελευταίο πλοίο για το Porto-Vecchio αναχωρεί από το λιμάνι του Μασσαλία στις 17:31.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Μασσαλία προς το Porto-Vecchio
179 €
Εύρος τιμών των πλοίων Μασσαλία Porto-Vecchio (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
51 € - 441 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Μασσαλία Porto-Vecchio
14 ώρες
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Porto-Vecchio
17:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Porto-Vecchio
17:31
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Porto-Vecchio
07:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Μασσαλία προς το Porto-Vecchio;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Μασσαλία προς το Porto-Vecchio μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Porto-Vecchio. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Μασσαλία προς το Porto-Vecchio είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Porto-Vecchio ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Μασσαλία-Porto-Vecchio με το πλοίο της La Meridionale ή Corsica Linea, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!
Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Λόγω της αυξημένης εγρήγορσης που απαιτείται για την οδήγηση ενός αυτοκινήτου σε μακρινά ταξίδια, η οδήγηση είναι εξαντλητική. Αντίθετα, ένα ταξίδι με πλοίο Μασσαλία Porto-Vecchio είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό. Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Corsica Linea ή La Meridionale που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Φτάνετε στο Porto-Vecchio χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.
Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της Corsica Linea ή La Meridionale για τα 372 km μεταξύ Μασσαλία και Porto-Vecchio θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Μπορεί να βρείτε τη διαδρομή Μασσαλία-Porto-Vecchio λίγο πιο σύντομη!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μασσαλία και Porto-Vecchio;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μασσαλία και Porto-Vecchio με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Corsica Linea ή La Meridionale, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Corsica Linea Μασσαλία Porto-Vecchio
Corsica Linea
Η Corsica Linea είναι μια πολύ πρόσφατη εταιρεία, που γεννήθηκε από τη διάλυση της SNCM και εδρεύει στο λιμάνι της Μασσαλίας. Εξυπηρετεί την Κορσική, την Τυνησία και την Αλγερία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μασσαλία-Porto-Vecchio και να κλείσετε το εισιτήριο της Corsica Linea μεταξύ Μασσαλία και Porto-Vecchio. Η Corsica Linea πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Porto-Vecchio από το Μασσαλία και ο χρόνος ταξιδιού είναι 13 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Corsica Linea
13 ώρες 30 λεπτά
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
La Meridionale Μασσαλία Porto-Vecchio
La Meridionale
Η La Méridionale είναι μια γαλλική ναυτιλιακή εταιρεία που λειτουργεί ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς την Κορσική και τη Σαρδηνία από τη Μασσαλία. Με το Vivanoda, το εργαλείο σύγκρισης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, μπορείτε να κάνετε κράτηση για τη διέλευση La Méridionale Μασσαλία Porto-Vecchio στην καλύτερη τιμή. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μασσαλία-Porto-Vecchio και να κλείσετε το εισιτήριο της La Meridionale μεταξύ Μασσαλία και Porto-Vecchio. Η La Meridionale πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Porto-Vecchio από το Μασσαλία και ο χρόνος ταξιδιού είναι 17 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την La Meridionale
17 ώρες
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μασσαλία; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Porto-Vecchio;

Λιμάνι αναχώρησης στο Μασσαλία

Τα πλοία της Corsica Linea ή La Meridionale αναχωρούν για το Porto-Vecchio από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μασσαλία:

Marseille - Gare Maritime de la Joliette (Corse - National)
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Porto-Vecchio

Τα πλοία της La Meridionale ή Corsica Linea φτάνουν στο Porto-Vecchio από τα ακόλουθα λιμάνια:

Porto-Vecchio - Gare Maritime
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Μασσαλία προς Porto-Vecchio
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Μασσαλία για το Porto-Vecchio, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 13 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 372 km μεταξύ Μασσαλία και Porto-Vecchio.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Μασσαλία και Porto-Vecchio) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Corsica Linea και La Meridionale). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Μασσαλία και Porto-Vecchio.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Μασσαλία και Porto-Vecchio: Corsica Linea και La Meridionale.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Μασσαλία και Porto-Vecchio, θα διανύσετε 372 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Μασσαλία προς το Porto-Vecchio, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 51 € για τη χαμηλότερη, έως 441 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 179 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Μασσαλία στις 17:30 με προορισμό το Porto-Vecchio.

Το τελευταίο πλοίο για Porto-Vecchio αναχωρεί από το Μασσαλία συνήθως στις 17:31.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης