Προτεινόμενη διαδρομή
Μασσαλία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αλγέριοι με πλοίο, αεροπορικά
Αλγέριοι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μασσαλία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Βαρκελώνη
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αλγέριοι
Αλγέριοι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μασσαλία στο Αλγέριοι με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μασσαλία για Αλγέριοι? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μασσαλία για το Αλγέριοι είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μασσαλία προς το Αλγέριοι μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μασσαλία προς το Αλγέριοι όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Algérie Ferries ή Corsica Linea. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μασσαλία Αλγέριοι που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Corsica Linea ή Algérie Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μασσαλία προς Αλγέριοι, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μασσαλία προς Αλγέριοι

Λιμάνι αναχώρησης
Μασσαλία
Γαλλία
Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή
Λιμάνι άφιξης
Αλγέριοι
Αλγερία
Απόσταση
752 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Algérie Ferries, Corsica Linea
Συχνότητα διασταυρώσεων
6 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
20 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Μασσαλία Αλγέριοι: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Μασσαλία για Αλγέριοι, θα βρείτε εισιτήρια από 144 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 595 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Μασσαλία προς Αλγέριοι είναι 214 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Μασσαλία για το Αλγέριοι είναι 17 ώρες 4 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 23 ώρες για να φτάσουν στο Αλγέριοι, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Αλγέριοι σε . Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Μασσαλία στις 10:00. Το τελευταίο πλοίο για το Αλγέριοι αναχωρεί από το λιμάνι του Μασσαλία στις 20:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Μασσαλία προς το Αλγέριοι
214 €
Εύρος τιμών των πλοίων Μασσαλία Αλγέριοι (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
144 € - 595 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Μασσαλία Αλγέριοι
17 ώρες 4 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Αλγέριοι
10:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Αλγέριοι
20:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Αλγέριοι
07:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Αλγέριοι
18:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Μασσαλία προς το Αλγέριοι;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Μασσαλία προς το Αλγέριοι μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Αλγέριοι. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Μασσαλία προς το Αλγέριοι είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε μεταξύ Μασσαλία και Αλγέριοι με την οικογένειά σας από το να ταξιδέψετε με πλοίο. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Μασσαλία, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Τα παιδιά σας θα θυμούνται για πολύ καιρό το ακτοπλοϊκό ταξίδι από το Μασσαλία στο Αλγέριοι.
Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Μασσαλία στο Αλγέριοι, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με άλλα μέσα μεταφοράς, συχνά περιοριζόμαστε σε 1 αποσκευή και κάθε επιπλέον αποσκευή χρεώνεται. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της Corsica Linea ή Algérie Ferries στο Μασσαλία, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Αλγέριοι. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του Corsica Linea ή Algérie Ferries, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μασσαλία και Αλγέριοι;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μασσαλία και Αλγέριοι με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Corsica Linea ή Algérie Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Corsica Linea Μασσαλία Αλγέριοι
Corsica Linea
Η Corsica Linea είναι μια πολύ πρόσφατη εταιρεία, που γεννήθηκε από τη διάλυση της SNCM και εδρεύει στο λιμάνι της Μασσαλίας. Εξυπηρετεί την Κορσική, την Τυνησία και την Αλγερία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μασσαλία-Αλγέριοι και να κλείσετε το εισιτήριο της Corsica Linea μεταξύ Μασσαλία και Αλγέριοι. Η Corsica Linea πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Αλγέριοι από το Μασσαλία και ο χρόνος ταξιδιού είναι 23 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Corsica Linea
23 ώρες
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Algérie Ferries Μασσαλία Αλγέριοι
Algérie Ferries
Η Algérie Ferries είναι ναυτιλιακός φορέας μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων που συνδέει την Αλγερία με τη Γαλλία και την Ισπανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μασσαλία-Αλγέριοι και να κλείσετε το εισιτήριο της Algérie Ferries μεταξύ Μασσαλία και Αλγέριοι. Η Algérie Ferries πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Αλγέριοι από το Μασσαλία και ο χρόνος ταξιδιού είναι 20 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Algérie Ferries
20 ώρες
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μασσαλία; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Αλγέριοι;

Λιμάνι αναχώρησης στο Μασσαλία

Τα πλοία της Corsica Linea ή Algérie Ferries αναχωρούν για το Αλγέριοι από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μασσαλία:

Marseille - Gare Maritime de la Major (International)
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Αλγέριοι

Τα πλοία της Algérie Ferries ή Corsica Linea φτάνουν στο Αλγέριοι από τα ακόλουθα λιμάνια:

Algiers Terminal 1
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Μασσαλία για το Αλγέριοι, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 20 ώρες για να καλύψετε τα 752 km μεταξύ Μασσαλία και Αλγέριοι.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Μασσαλία και Αλγέριοι) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Corsica Linea και Algérie Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 6 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Μασσαλία και Αλγέριοι.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Μασσαλία και Αλγέριοι: Corsica Linea και Algérie Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Algérie Ferries, Corsica Linea.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Μασσαλία και Αλγέριοι, θα διανύσετε 752 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Μασσαλία προς το Αλγέριοι, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 144 € για τη χαμηλότερη, έως 595 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 214 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Μασσαλία στις 10:00 με προορισμό το Αλγέριοι.

Το τελευταίο πλοίο για Αλγέριοι αναχωρεί από το Μασσαλία συνήθως στις 20:00.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης