Προτεινόμενη διαδρομή
Μάλαγα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Melilla με πλοίο, αεροπορικά
Melilla
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μάλαγα
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Motril
Motril
Ταξιδέψτε με πλοίο για Melilla
Melilla
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μάλαγα στο Melilla με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μάλαγα για Melilla? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μάλαγα για το Melilla είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μάλαγα προς το Melilla μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μάλαγα προς το Melilla όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas ή FRS Iberia. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μάλαγα Melilla που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Baleària, Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μάλαγα προς Melilla, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μάλαγα προς Melilla

Λιμάνι αναχώρησης
Μάλαγα
Ισπανία
Ανδαλουσία
Λιμάνι άφιξης
Melilla
Ισπανία
Απόσταση
207 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia
Συχνότητα διασταυρώσεων
13 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
6 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Μάλαγα Melilla: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Μάλαγα για Melilla, θα βρείτε εισιτήρια από 47 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 210 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Μάλαγα προς Melilla είναι 132 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Μάλαγα για το Melilla είναι 6 ώρες 23 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 6 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Melilla, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Melilla σε 6 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Μάλαγα στις 13:00. Το τελευταίο πλοίο για το Melilla αναχωρεί από το λιμάνι του Μάλαγα στις 17:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Μάλαγα προς το Melilla
132 €
Εύρος τιμών των πλοίων Μάλαγα Melilla (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
47 € - 210 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Μάλαγα Melilla
6 ώρες 23 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Melilla
13:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Melilla
17:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Melilla
19:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Melilla
23:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Μάλαγα προς το Melilla;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Μάλαγα προς το Melilla μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Melilla. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Μάλαγα προς το Melilla είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Αντίθετα, ένα ταξίδι με πλοίο Μάλαγα Melilla είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό. Τα πλοία της Baleària, Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Melilla ήδη ξεκούραστοι.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Melilla ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Μάλαγα-Melilla με το πλοίο της Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea ή Baleària, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Ποτέ δεν θα έχετε τόση ελευθερία και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια μιας πτήσης!
Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Είναι γνωστό ότι ζούμε σε μια κοινωνία όπου τα πάντα πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα, όλο και πιο γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της Baleària, Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas για τα 207 km μεταξύ Μάλαγα και Melilla θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε ότι φτάσατε στο Melilla πολύ γρήγορα, καθώς η εμπειρία είναι τόσο ευχάριστη!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μάλαγα και Melilla;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μάλαγα και Melilla με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Baleària, Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Baleària Μάλαγα Melilla
Baleària
Η Baleària ιδρύθηκε το 1997 και είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βαλένθια της Ισπανίας. Προσφέρει διασταυρώσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μάλαγα-Melilla και να κλείσετε το εισιτήριο της Baleària μεταξύ Μάλαγα και Melilla. Η Baleària πραγματοποιεί 6 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Melilla από το Μάλαγα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 6 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Baleària
6 ώρες 30 λεπτά
6 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Acciona Trasmediterránea Μάλαγα Melilla
Acciona Trasmediterránea
Η Acciona Trasmediterránea ιδρύθηκε το 1989 και εδρεύει στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τις μεσογειακές περιοχές της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μάλαγα-Melilla και να κλείσετε το εισιτήριο της Acciona Trasmediterránea μεταξύ Μάλαγα και Melilla. Η Acciona Trasmediterránea πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Melilla από το Μάλαγα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 6 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Acciona Trasmediterránea
6 ώρες 20 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Naviera Armas Μάλαγα Melilla
Naviera Armas
Η Naviera Armas είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη, στις Κανάριες Νήσους. Ιδρύθηκε το 1971 και προσφέρει διασταυρώσεις σε διάφορους προορισμούς στις Κανάριες Νήσους, την Ισπανία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μάλαγα-Melilla και να κλείσετε το εισιτήριο της Naviera Armas μεταξύ Μάλαγα και Melilla. Περισσότερες πληροφορίες για την Naviera Armas

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μάλαγα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Melilla;

Λιμάνι αναχώρησης στο Μάλαγα

Τα πλοία της Baleària, Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas αναχωρούν για το Melilla από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μάλαγα:

Malaga
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Melilla

Τα πλοία της Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea ή Baleària φτάνουν στο Melilla από τα ακόλουθα λιμάνια:

Melilla
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Μάλαγα προς Melilla
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Μάλαγα για το Melilla, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 6 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 207 km μεταξύ Μάλαγα και Melilla.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Μάλαγα και Melilla) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Baleària, Acciona Trasmediterránea και Naviera Armas). Επί του παρόντος, υπάρχουν 13 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Μάλαγα και Melilla.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Μάλαγα και Melilla: Baleària, Acciona Trasmediterránea και Naviera Armas.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Μάλαγα Melilla, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Μάλαγα και Melilla, θα διανύσετε 207 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Μάλαγα προς το Melilla, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 47 € για τη χαμηλότερη, έως 210 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 132 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Μάλαγα στις 13:00 με προορισμό το Melilla.

Το τελευταίο πλοίο για Melilla αναχωρεί από το Μάλαγα συνήθως στις 17:30.

Η εμπειρία σας από το Μάλαγα προς το Melilla

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Μάλαγα και Melilla. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas ή FRS Iberia, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Μάλαγα έως την αποβίβαση στο Melilla. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Μάλαγα και το Melilla.

Αναχώρηση από το Μάλαγα με πλοίο

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Μάλαγα Melilla, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Μάλαγα / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Baleària, Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Μάλαγα. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Μάλαγα - Melilla / Πηγαίνετε στο γκισέ της Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea ή Baleària στον τερματικό σταθμό του Μάλαγα για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Melilla / Από τον τερματικό σταθμό του Μάλαγα θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Baleària, Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Μάλαγα προς το Melilla

Στο πλοίο της Baleària, Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το Melilla είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Melilla:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Melilla / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Melilla. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Melilla από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Μάλαγα στο Melilla με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Melilla.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Melilla / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Melilla μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Melilla αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης