Λούμπεκ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Liepaja με πλοίο
Liepaja
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Travemünde στο Liepaja με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Travemünde για Liepaja? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Travemünde για το Liepaja είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Travemünde προς το Liepaja μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Travemünde προς το Liepaja όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Stena Line. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Travemünde Liepaja που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Stena Line προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Travemünde προς Liepaja, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Travemünde προς Liepaja

Λιμάνι αναχώρησης
Λούμπεκ
Γερμανία
Schleswig-Holstein
Λιμάνι άφιξης
Liepaja
Λατβία
Απόσταση
716 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Stena Line
Συχνότητα διασταυρώσεων
5 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
26 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Travemünde Liepaja: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Travemünde για Liepaja, θα βρείτε εισιτήρια από 43 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 215 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Travemünde προς Liepaja είναι 104 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Travemünde για το Liepaja είναι 22 ώρες 25 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 23 ώρες για να φτάσουν στο Liepaja, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Liepaja σε 22 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Travemünde στις 16:00. Το τελευταίο πλοίο για το Liepaja αναχωρεί από το λιμάνι του Travemünde στις 23:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Travemünde προς το Liepaja
104 €
Εύρος τιμών των πλοίων Travemünde Liepaja (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
43 € - 215 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Travemünde Liepaja
22 ώρες 25 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Liepaja
16:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Liepaja
23:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Liepaja
15:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Liepaja
23:30

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Travemünde και Liepaja;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Travemünde και Liepaja με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Stena Line, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Stena Line Travemünde Liepaja
Stena Line
Η Stena Line είναι ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα τη Σουηδία, η οποία προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών και οχημάτων μεταξύ λιμανιών στη Δυτική Ευρώπη, μεταξύ άλλων μεταξύ των λιμανιών Harwich στο Ηνωμένο Βασίλειο και Hook of Holland στην Ολλανδία, μεταξύ Hull και Ρότερνταμ και μεταξύ Λίβερπουλ και Μπέλφαστ στη Βόρεια Ιρλανδία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Travemünde-Liepaja και να κλείσετε το εισιτήριο της Stena Line μεταξύ Travemünde και Liepaja. Η Stena Line πραγματοποιεί 5 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Liepaja από το Travemünde και ο χρόνος ταξιδιού είναι 26 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Stena Line
26 ώρες
5 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Travemünde; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Liepaja;

Λιμάνι αναχώρησης στο Travemünde

Τα πλοία της Stena Line αναχωρούν για το Liepaja από τα ακόλουθα λιμάνια στο Travemünde:

Lübeck Travemünde
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Liepaja

Τα πλοία της Stena Line φτάνουν στο Liepaja από τα ακόλουθα λιμάνια:

Liepaja
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης