Προτεινόμενη διαδρομή
Λιβόρνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Golfo Aranci με πλοίο
Golfo Aranci
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λιβόρνο
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο για Σιβιταβέκια
Σιβιταβέκια
Ταξιδέψτε με πλοίο για Golfo Aranci
Golfo Aranci
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Λιβόρνο στο Golfo Aranci με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Λιβόρνο για Golfo Aranci? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Λιβόρνο για το Golfo Aranci είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Λιβόρνο προς το Golfo Aranci μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Λιβόρνο προς το Golfo Aranci όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Corsica Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Λιβόρνο Golfo Aranci που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Corsica Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Λιβόρνο προς Golfo Aranci, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Λιβόρνο προς Golfo Aranci

Λιμάνι αναχώρησης
Λιβόρνο
Ιταλία
Τοσκάνη
Λιμάνι άφιξης
Golfo Aranci
Ιταλία
Σαρδηνία
Απόσταση
289 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Corsica Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
6 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Λιβόρνο Golfo Aranci: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Λιβόρνο για Golfo Aranci, θα βρείτε εισιτήρια από 18 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 241 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Λιβόρνο προς Golfo Aranci είναι 73 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Λιβόρνο για το Golfo Aranci είναι 10 ώρες 32 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 12 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Golfo Aranci, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Golfo Aranci σε 8 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Λιβόρνο στις 06:00. Το τελευταίο πλοίο για το Golfo Aranci αναχωρεί από το λιμάνι του Λιβόρνο στις 22:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Λιβόρνο προς το Golfo Aranci
73 €
Εύρος τιμών των πλοίων Λιβόρνο Golfo Aranci (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
18 € - 241 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Λιβόρνο Golfo Aranci
10 ώρες 32 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Golfo Aranci
06:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Golfo Aranci
22:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Golfo Aranci
07:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Golfo Aranci
21:00

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Λιβόρνο και Golfo Aranci;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Λιβόρνο και Golfo Aranci με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Corsica Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Corsica Ferries Λιβόρνο Golfo Aranci
Corsica Ferries
Η Corsica Ferries είναι μια γαλλο-ιταλική ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί την Κορσική και τη Σαρδηνία από την ηπειρωτική Γαλλία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λιβόρνο-Golfo Aranci και να κλείσετε το εισιτήριο της Corsica Ferries μεταξύ Λιβόρνο και Golfo Aranci. Η Corsica Ferries πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Golfo Aranci από το Λιβόρνο και ο χρόνος ταξιδιού είναι 6 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Corsica Ferries
6 ώρες 30 λεπτά
3 διασταυρώσεις την ημέρα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Λιβόρνο; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Golfo Aranci;

Λιμάνι αναχώρησης στο Λιβόρνο

Τα πλοία της Corsica Ferries αναχωρούν για το Golfo Aranci από τα ακόλουθα λιμάνια στο Λιβόρνο:

Livorno Calata Carrara
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Golfo Aranci

Τα πλοία της Corsica Ferries φτάνουν στο Golfo Aranci από τα ακόλουθα λιμάνια:

Golfo Aranci
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Λιβόρνο προς Golfo Aranci
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Λιβόρνο για το Golfo Aranci, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 6 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 289 km μεταξύ Λιβόρνο και Golfo Aranci.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Λιβόρνο και Golfo Aranci) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Corsica Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Λιβόρνο και Golfo Aranci.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Λιβόρνο και Golfo Aranci: Corsica Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Corsica Ferries.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Λιβόρνο προς το Golfo Aranci, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 18 € για τη χαμηλότερη, έως 241 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 73 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Λιβόρνο στις 06:00 με προορισμό το Golfo Aranci.

Το τελευταίο πλοίο για Golfo Aranci αναχωρεί από το Λιβόρνο συνήθως στις 22:30.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης