Προτεινόμενη διαδρομή
Λαύριο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μέστα (Χίος) με πλοίο
Μέστα (Χίος)
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λαύριο
Ταξιδέψτε με πλοίο για Λήμνος
Λήμνος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μέστα (Χίος)
Μέστα (Χίος)
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Λαύριο στο Μέστα (Χίος) με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Λαύριο για Μέστα (Χίος)? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Λαύριο για το Μέστα (Χίος) είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Λαύριο προς το Μέστα (Χίος) μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Λαύριο προς το Μέστα (Χίος) όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways, Sea Jets ή Aegean Sea Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Λαύριο Μέστα (Χίος) που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Sea Jets προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Λαύριο προς Μέστα (Χίος), απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Λαύριο προς Μέστα (Χίος)

Λιμάνι αναχώρησης
Λαύριο
Ελλάδα
Αττική
Λιμάνι άφιξης
Μέστα (Χίος)
Ελλάδα
Απόσταση
177 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Λαύριο προς το Μέστα (Χίος);

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Λαύριο προς το Μέστα (Χίος) μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Μέστα (Χίος). Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Λαύριο προς το Μέστα (Χίος) είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Λαύριο Μέστα (Χίος), είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Sea Jets, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Το προσωπικό της Sea Jets θα είναι στη διάθεσή σας από τη στιγμή που το πλοίο θα αναχωρήσει από το Λαύριο μέχρι την αναχώρησή του από το Μέστα (Χίος). Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Κατά γενικό κανόνα, ένα ταξίδι από το Λαύριο στο Μέστα (Χίος) είναι πολύ πιο γρήγορο με αεροπλάνο. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Λαύριο-Μέστα (Χίος) με το πλοίο της Sea Jets, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Λαύριο και Μέστα (Χίος);

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Λαύριο και Μέστα (Χίος) με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Sea Jets, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Sea Jets Λαύριο Μέστα (Χίος)
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λαύριο-Μέστα (Χίος) και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Λαύριο και Μέστα (Χίος). Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Λαύριο; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Μέστα (Χίος);

Λιμάνι αναχώρησης στο Λαύριο

Τα πλοία της Sea Jets αναχωρούν για το Μέστα (Χίος) από τα ακόλουθα λιμάνια στο Λαύριο:

Lavrio
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Μέστα (Χίος)

Τα πλοία της Sea Jets φτάνουν στο Μέστα (Χίος) από τα ακόλουθα λιμάνια:

Mesta (Chios)
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Λαύριο προς Μέστα (Χίος)
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Λαύριο και Μέστα (Χίος): Sea Jets.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Λαύριο Μέστα (Χίος), μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Λαύριο και Μέστα (Χίος), θα διανύσετε 177 km.

Ζήστε μια εμπειρία από το Λαύριο προς το Μέστα (Χίος) με το πλοίο

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Λαύριο στο Μέστα (Χίος). Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Λαύριο έως την αποβίβαση στο Μέστα (Χίος), προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Hellenic Seaways, Sea Jets και Aegean Sea Lines. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Λαύριο και το Μέστα (Χίος).

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Λαύριο

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Λαύριο Μέστα (Χίος), εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Λαύριο / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Sea Jets) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Λαύριο. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Λαύριο - Μέστα (Χίος) / Στο Λαύριο, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Sea Jets στον τερματικό σταθμό του Λαύριο. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Μέστα (Χίος) / Από τον τερματικό σταθμό του Λαύριο θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Sea Jets θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Λαύριο προς το Μέστα (Χίος)

Στο πλοίο της Sea Jets, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Μέστα (Χίος)

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Μέστα (Χίος):

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Μέστα (Χίος) / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Μέστα (Χίος) από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Λαύριο στο Μέστα (Χίος) με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Μέστα (Χίος).
  • Αφήστε το πλοίο και το Μέστα (Χίος) είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Μέστα (Χίος) μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Μέστα (Χίος) σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης