Προτεινόμενη διαδρομή
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ταξιδέψτε απευθείας στο Morrojable με πλοίο
Morrojable
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ταξιδέψτε με πλοίο για Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife
Ταξιδέψτε με πλοίο για Morrojable
Morrojable
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Morrojable με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια για Morrojable? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια για το Morrojable είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Morrojable μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Morrojable όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas ή Fred Olsen Express. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Morrojable που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Fred Olsen Express ή Naviera Armas προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς Morrojable, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς Morrojable

Λιμάνι αναχώρησης
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Λιμάνι άφιξης
Morrojable
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Απόσταση
105 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Morrojable: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια για Morrojable, θα βρείτε εισιτήρια από 48 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 137 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς Morrojable είναι 86 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια για το Morrojable είναι 2 ώρες 3 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 2 ώρες 50 λεπτά για να φτάσουν στο Morrojable, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Morrojable σε 2 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στις 06:15. Το τελευταίο πλοίο για το Morrojable αναχωρεί από το λιμάνι του Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στις 20:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Morrojable
86 €
Εύρος τιμών των πλοίων Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Morrojable (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
48 € - 137 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Morrojable
2 ώρες 3 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Morrojable
06:15
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Morrojable
20:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Morrojable
08:15
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Morrojable
22:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Morrojable;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Morrojable μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Morrojable. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Morrojable είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της Fred Olsen Express ή Naviera Armas στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Morrojable. Ωστόσο, πολλά πλοία παρέχουν χώρο αποθήκευσης αποσκευών για τους πεζούς επιβάτες. Ενημερωθείτε από την Fred Olsen Express ή Naviera Armas.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Morrojable, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Fred Olsen Express ή Naviera Armas, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Το ταξίδι με πλοίο είναι απλά ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Morrojable όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με παιδιά. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το Morrojable, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Morrojable θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Morrojable;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Morrojable με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Fred Olsen Express ή Naviera Armas, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Fred Olsen Express Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Morrojable
Fred Olsen Express
Η Fred Olsen Express είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στο Λας Πάλμας των Καναρίων Νήσων και προσφέρει δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ισπανία και την Πορτογαλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια-Morrojable και να κλείσετε το εισιτήριο της Fred Olsen Express μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Morrojable. Η Fred Olsen Express πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Morrojable από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Fred Olsen Express
2 ώρες
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Naviera Armas Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Morrojable
Naviera Armas
Η Naviera Armas είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη, στις Κανάριες Νήσους. Ιδρύθηκε το 1971 και προσφέρει διασταυρώσεις σε διάφορους προορισμούς στις Κανάριες Νήσους, την Ισπανία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια-Morrojable και να κλείσετε το εισιτήριο της Naviera Armas μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Morrojable. Η Naviera Armas πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Morrojable από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 55 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Naviera Armas
2 ώρες 55 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Morrojable;

Λιμάνι αναχώρησης στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Τα πλοία της Fred Olsen Express ή Naviera Armas αναχωρούν για το Morrojable από τα ακόλουθα λιμάνια στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια:

la Luz
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Morrojable

Τα πλοία της Naviera Armas ή Fred Olsen Express φτάνουν στο Morrojable από τα ακόλουθα λιμάνια:

Morrojable
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς Morrojable
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια για το Morrojable, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες για να καλύψετε τα 105 km μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Morrojable.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Morrojable) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Fred Olsen Express και Naviera Armas). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Morrojable.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Morrojable: Fred Olsen Express και Naviera Armas.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Morrojable, θα διανύσετε 105 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Morrojable, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 48 € για τη χαμηλότερη, έως 137 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 86 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στις 06:15 με προορισμό το Morrojable.

Το τελευταίο πλοίο για Morrojable αναχωρεί από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια συνήθως στις 20:00.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης