Προτεινόμενη διαδρομή
Λίβερπουλ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Δουβλίνο με αεροπορικά, πλοίο
Δουβλίνο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λίβερπουλ
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ντάγκλας
Ντάγκλας
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Δουβλίνο
Δουβλίνο
Δείτε τιμές
Λίβερπουλ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Μάντσεστερ
Μάντσεστερ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Δουβλίνο
Δουβλίνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Λίβερπουλ στο Δουβλίνο με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Λίβερπουλ για Δουβλίνο? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Λίβερπουλ για το Δουβλίνο είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Λίβερπουλ προς το Δουβλίνο μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Λίβερπουλ προς το Δουβλίνο όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Isle of Man Steam Packet, P&O Ferries ή Seatruck Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Λίβερπουλ Δουβλίνο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Seatruck Ferries ή P&O Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Λίβερπουλ προς Δουβλίνο, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Λίβερπουλ προς Δουβλίνο

Λιμάνι αναχώρησης
Λίβερπουλ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Λιμάνι άφιξης
Δουβλίνο
Ιρλανδία
Απόσταση
218 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Isle of Man Steam Packet, P&O Ferries, Seatruck Ferries
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Λίβερπουλ Δουβλίνο: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Λίβερπουλ για Δουβλίνο, θα βρείτε εισιτήρια από 149 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 308 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Λίβερπουλ προς Δουβλίνο είναι 181 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Λίβερπουλ για το Δουβλίνο είναι 7 ώρες 30 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 7 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Δουβλίνο, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Δουβλίνο σε 7 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Λίβερπουλ στις 09:30. Το τελευταίο πλοίο για το Δουβλίνο αναχωρεί από το λιμάνι του Λίβερπουλ στις 21:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Λίβερπουλ προς το Δουβλίνο
181 €
Εύρος τιμών των πλοίων Λίβερπουλ Δουβλίνο (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
149 € - 308 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Λίβερπουλ Δουβλίνο
7 ώρες 30 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Δουβλίνο
09:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Δουβλίνο
21:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Δουβλίνο
04:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Δουβλίνο
17:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Λίβερπουλ προς το Δουβλίνο;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Λίβερπουλ προς το Δουβλίνο μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Δουβλίνο. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Λίβερπουλ προς το Δουβλίνο είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Δουβλίνο ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Λίβερπουλ-Δουβλίνο με το πλοίο της P&O Ferries ή Seatruck Ferries, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Τα πάντα στην κοινωνία μας πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της Seatruck Ferries ή P&O Ferries για τα 218 km μεταξύ Λίβερπουλ και Δουβλίνο θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε ότι φτάσατε στο Δουβλίνο πολύ γρήγορα, καθώς η εμπειρία είναι τόσο ευχάριστη!
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με το τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, συχνά εφαρμόζεται η υπέρβαση του ενός δωρεάν αποσκευής και κάθε επιπλέον αποσκευή δημιουργεί πρόσθετο κόστος. Στο πλοίο Λίβερπουλ Δουβλίνο, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, εντός της χωρητικότητας του οχήματός σας. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Δουβλίνο. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του Seatruck Ferries ή P&O Ferries, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Λίβερπουλ και Δουβλίνο;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Λίβερπουλ και Δουβλίνο με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Seatruck Ferries ή P&O Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Seatruck Ferries Λίβερπουλ Δουβλίνο
Seatruck Ferries
Η Seatruck Ferries λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιρλανδία και Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Λίβερπουλ και του Δουβλίνο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λίβερπουλ-Δουβλίνο και να κλείσετε το εισιτήριο της Seatruck Ferries μεταξύ Λίβερπουλ και Δουβλίνο. Περισσότερες πληροφορίες για την Seatruck Ferries
P&O Ferries Λίβερπουλ Δουβλίνο
P&O Ferries
Η P&O Ferries είναι μια αγγλική εταιρεία με έδρα το Ντόβερ. Είναι εισηγμένη στη Vivanoda, η οποία είναι μια μηχανή σύγκρισης που σας επιτρέπει να βρείτε μια φθηνή διέλευση P&O Ferries Λίβερπουλ Δουβλίνο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λίβερπουλ-Δουβλίνο και να κλείσετε το εισιτήριο της P&O Ferries μεταξύ Λίβερπουλ και Δουβλίνο. Περισσότερες πληροφορίες για την P&O Ferries

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Λίβερπουλ; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Δουβλίνο;

Λιμάνι αναχώρησης στο Λίβερπουλ

Τα πλοία της Seatruck Ferries ή P&O Ferries αναχωρούν για το Δουβλίνο από τα ακόλουθα λιμάνια στο Λίβερπουλ:

Liverpool Isle of Man and Dublin Terminal
Χάρτης
Liverpool Birkenhead Ferry Terminal
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Δουβλίνο

Τα πλοία της P&O Ferries ή Seatruck Ferries φτάνουν στο Δουβλίνο από τα ακόλουθα λιμάνια:

Dublin P&O Ferries Terminal 3
Χάρτης
Dublin Ferries Terminal 1
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Λίβερπουλ προς Δουβλίνο
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Λίβερπουλ και Δουβλίνο: Seatruck Ferries και P&O Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Isle of Man Steam Packet, P&O Ferries, Seatruck Ferries.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Λίβερπουλ και Δουβλίνο, θα διανύσετε 218 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Λίβερπουλ προς το Δουβλίνο, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 149 € για τη χαμηλότερη, έως 308 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 181 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Λίβερπουλ στις 09:30 με προορισμό το Δουβλίνο.

Το τελευταίο πλοίο για Δουβλίνο αναχωρεί από το Λίβερπουλ συνήθως στις 21:00.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης