Κως
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λιβάδια με πλοίο
Λιβάδια
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Κως στο Λιβάδια με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Κως για Λιβάδια? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Κως για το Λιβάδια είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Κως προς το Λιβάδια μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Κως προς το Λιβάδια όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Dodekanisos Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Κως Λιβάδια που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Dodekanisos Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Κως προς Λιβάδια, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Κως προς Λιβάδια

Λιμάνι αναχώρησης
Κως
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Λιμάνι άφιξης
Λιβάδια
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
54 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Dodekanisos Seaways
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Κως προς το Λιβάδια;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Κως προς το Λιβάδια μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Λιβάδια. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Κως προς το Λιβάδια είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Το ταξίδι με πλοίο είναι απλά ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Κως και Λιβάδια όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με παιδιά. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Κως, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Αυτό το θαλάσσιο ταξίδι μεταξύ Κως και Λιβάδια θα μείνει αξέχαστη στιγμή για τα παιδιά σας.
Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Κι όμως, θα απολαύσετε τον απόπλου από το Κως με ένα πλοίο της Dodekanisos Seaways που θα διανύσει τα 54 km μέχρι το Λιβάδια με ταχύτητα μικρότερη από 40 χλμ/ώρα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Λιβάδια τόσο γρήγορα!
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Κατά γενικό κανόνα, ένα ταξίδι από το Κως στο Λιβάδια είναι πολύ πιο γρήγορο με αεροπλάνο. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Κως Λιβάδια με τη Dodekanisos Seaways, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κως και Λιβάδια;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Κως και Λιβάδια με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Dodekanisos Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Dodekanisos Seaways Κως Λιβάδια
Dodekanisos Seaways
Η Dodekanisos Seaways ιδρύθηκε το 1991 και εδρεύει στη Ρόδο, Ελλάδα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα νησιά του Αιγαίου και τα λιμάνια στο Ιόνιο Πέλαγος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κως-Λιβάδια και να κλείσετε το εισιτήριο της Dodekanisos Seaways μεταξύ Κως και Λιβάδια. Περισσότερες πληροφορίες για την Dodekanisos Seaways

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Κως; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Λιβάδια;

Λιμάνι αναχώρησης στο Κως

Τα πλοία της Dodekanisos Seaways αναχωρούν για το Λιβάδια από τα ακόλουθα λιμάνια στο Κως:

Kos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Λιβάδια

Τα πλοία της Dodekanisos Seaways φτάνουν στο Λιβάδια από τα ακόλουθα λιμάνια:

Tilos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Κως και Λιβάδια: Dodekanisos Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Dodekanisos Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Dodekanisos Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Κως Λιβάδια, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Κως και Λιβάδια, θα διανύσετε 54 km.

Ζήστε μια εμπειρία από το Κως προς το Λιβάδια με το πλοίο

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Κως στο Λιβάδια. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Κως έως την αποβίβαση στο Λιβάδια, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Dodekanisos Seaways. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Κως και το Λιβάδια.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Κως

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Κως Λιβάδια:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Κως / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Κως αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Dodekanisos Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Κως - Λιβάδια / Στο Κως, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Dodekanisos Seaways στον τερματικό σταθμό του Κως. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Λιβάδια / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Κως που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Dodekanisos Seaways θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Κως και Λιβάδια

Στο πλοίο της Dodekanisos Seaways, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Αποβίβαση από το πλοίο στο Λιβάδια

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Λιβάδια:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Λιβάδια / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Λιβάδια από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Λιβάδια.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Λιβάδια / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Λιβάδια είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Λιβάδια σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης