Ταξιδεύοντας με πλοίο από Κως προς Κυκλάδες

Το ταξίδι με πλοίο από Κως προς Κυκλάδες είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Κως Κυκλάδες εκτελούνται από 1 ναυτιλιακές εταιρείες (Blue Star Ferries) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Σύρος, Νάξος, Αμοργός, Τήνος, Πάρος, Σαντορίνη και Κως.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Κως Κυκλάδες, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Blue Star Ferries.

Η γρηγορότερη διέλευση διαρκεί 3 ώρες 10 λεπτά (Κως - Αμοργός) για μια απόσταση 123 km και η μεγαλύτερη 7 ώρες 30 λεπτά (Κως - Σύρος) για μια απόσταση 202 km.

Πλοία Κως Κυκλάδες σε αριθμούς

Χώρες
Ελλάδα
Αριθμός διασταυρώσεων
6 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Αριθμός λιμένων
7
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
6
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
1
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Τα πιο δημοφιλή δρομολόγια Κως Κυκλάδες

Αναζητήστε στη Vivanoda τα φθηνότερα, μεγαλύτερα και συχνότερα δρομολόγια πλοίων Κως Κυκλάδες. Συγκρίνετε τις προσφορές Blue Star Ferries και κλείστε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο Κως Κυκλάδες.

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Κως - Κυκλάδες

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Κως προς Κυκλάδες; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Κως και Κυκλάδες. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Blue Star Ferries προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Κως, Σαντορίνη, Πάρος, Τήνος, Αμοργός ή Νάξος χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κως Κυκλάδες που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Blue Star Ferries. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 6 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Κως και Κυκλάδες!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Κως Κυκλάδες - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Κως σε Κυκλάδες

Κυκλάδες: Άφιξη με φέρι από Κως και εξερεύνηση της περιοχής

Τα λιμάνια επιβίβασης για τα νησιά των Κυκλάδων βρίσκονται κυρίως στην πόλη της Αθήνας, στον Πειραιά. Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν τακτικά δρομολόγια προς δημοφιλείς προορισμούς όπως η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Νάξος, η Πάρος και πολλοί άλλοι. Ο χρόνος ταξιδιού μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τον προορισμό, αλλά σε γενικές γραμμές, το ταξίδι διαρκεί περίπου 3-6 ώρες.

Επιλέγοντας να ταξιδέψετε με πλοίο, μπορείτε να απολαύσετε τα όμορφα τοπία του Αιγαίου και να αποφύγετε την ταλαιπωρία του αεροπορικού ταξιδιού. Τα πλοία είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να ταξιδέψετε με το αυτοκίνητο ή τη μοτοσικλέτα σας, καθώς οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν υπηρεσίες μεταφοράς οχημάτων.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None