Κως
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αστυπάλαια με πλοίο
Αστυπάλαια
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Κως στο Αστυπάλαια με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Κως για Αστυπάλαια? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Κως για το Αστυπάλαια είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Κως προς το Αστυπάλαια μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Κως προς το Αστυπάλαια όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Dodekanisos Seaways ή Blue Star Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Κως Αστυπάλαια που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Dodekanisos Seaways ή Blue Star Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Κως προς Αστυπάλαια, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Κως προς Αστυπάλαια

Λιμάνι αναχώρησης
Κως
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Λιμάνι άφιξης
Αστυπάλαια
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
95 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Dodekanisos Seaways, Blue Star Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
3 ώρες 40 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Κως Αστυπάλαια: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Κως για Αστυπάλαια, θα βρείτε εισιτήρια από 16 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 150 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Κως προς Αστυπάλαια είναι 69 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Κως για το Αστυπάλαια είναι 2 ώρες 57 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 4 ώρες 25 λεπτά για να φτάσουν στο Αστυπάλαια, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Αστυπάλαια σε 1 ώρες 45 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Κως στις 11:45. Το τελευταίο πλοίο για το Αστυπάλαια αναχωρεί από το λιμάνι του Κως στις 23:35.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Κως προς το Αστυπάλαια
69 €
Εύρος τιμών των πλοίων Κως Αστυπάλαια (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
16 € - 150 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Κως Αστυπάλαια
2 ώρες 57 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Αστυπάλαια
11:45
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Αστυπάλαια
23:35
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Αστυπάλαια
01:15
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Αστυπάλαια
13:45

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Κως προς το Αστυπάλαια;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Κως προς το Αστυπάλαια μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Αστυπάλαια. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Κως προς το Αστυπάλαια είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Στο Κως, μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της Dodekanisos Seaways ή Blue Star Ferries και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Αστυπάλαια γεμάτοι ενέργεια.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Κως στο Αστυπάλαια από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Κως, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Αυτό το θαλάσσιο ταξίδι μεταξύ Κως και Αστυπάλαια θα μείνει αξέχαστη στιγμή για τα παιδιά σας.
Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Κως στο Αστυπάλαια, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Ένα γραφείο πληροφοριών βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κως και Αστυπάλαια;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Κως και Αστυπάλαια με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Dodekanisos Seaways ή Blue Star Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Dodekanisos Seaways Κως Αστυπάλαια
Dodekanisos Seaways
Η Dodekanisos Seaways ιδρύθηκε το 1991 και εδρεύει στη Ρόδο, Ελλάδα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα νησιά του Αιγαίου και τα λιμάνια στο Ιόνιο Πέλαγος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κως-Αστυπάλαια και να κλείσετε το εισιτήριο της Dodekanisos Seaways μεταξύ Κως και Αστυπάλαια. Περισσότερες πληροφορίες για την Dodekanisos Seaways
Blue Star Ferries Κως Αστυπάλαια
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Κως-Αστυπάλαια καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κως-Αστυπάλαια και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Κως και Αστυπάλαια. Η Blue Star Ferries πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Αστυπάλαια από το Κως και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
3 ώρες 40 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Κως; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Αστυπάλαια;

Λιμάνι αναχώρησης στο Κως

Τα πλοία της Dodekanisos Seaways ή Blue Star Ferries αναχωρούν για το Αστυπάλαια από τα ακόλουθα λιμάνια στο Κως:

Kos
Χάρτης
Kos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Αστυπάλαια

Τα πλοία της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways φτάνουν στο Αστυπάλαια από τα ακόλουθα λιμάνια:

Astypalea
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Κως για το Αστυπάλαια, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 3 ώρες 40 λεπτά για να καλύψετε τα 95 km μεταξύ Κως και Αστυπάλαια.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Κως και Αστυπάλαια) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Dodekanisos Seaways και Blue Star Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Κως και Αστυπάλαια.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Κως και Αστυπάλαια: Dodekanisos Seaways και Blue Star Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Dodekanisos Seaways, Blue Star Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Dodekanisos Seaways, Blue Star Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Κως Αστυπάλαια, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Κως και Αστυπάλαια, θα διανύσετε 95 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Κως προς το Αστυπάλαια, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 16 € για τη χαμηλότερη, έως 150 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 69 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Κως στις 11:45 με προορισμό το Αστυπάλαια.

Το τελευταίο πλοίο για Αστυπάλαια αναχωρεί από το Κως συνήθως στις 23:35.

Η εμπειρία σας από το Κως προς το Αστυπάλαια

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Κως στο Αστυπάλαια, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Dodekanisos Seaways ή Blue Star Ferries, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Κως έως την αποβίβαση στο Αστυπάλαια. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Κως και το Αστυπάλαια.

Αναχώρηση από το Κως με πλοίο

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Κως Αστυπάλαια:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Κως / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Dodekanisos Seaways ή Blue Star Ferries) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Κως. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Check in για τη διέλευση Κως - Αστυπάλαια / Πηγαίνετε στο γκισέ της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways στον τερματικό σταθμό του Κως για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Αστυπάλαια / Από τον τερματικό σταθμό του Κως θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Dodekanisos Seaways ή Blue Star Ferries θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Κως προς το Αστυπάλαια

Στο πλοίο της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το πλοίο πλησιάζει στο Αστυπάλαια, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Αστυπάλαια:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Αστυπάλαια / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Αστυπάλαια από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Κως στο Αστυπάλαια με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Αστυπάλαια.
  • Αφήστε το πλοίο και το Αστυπάλαια είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Αστυπάλαια μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Αστυπάλαια αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης