Κυλλήνη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κεφαλονιά με πλοίο
Κεφαλονιά
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Κυλλήνη στο Κεφαλονιά με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Κυλλήνη για Κεφαλονιά? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Κυλλήνη για το Κεφαλονιά είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Κυλλήνη προς το Κεφαλονιά μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Κυλλήνη προς το Κεφαλονιά όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Ionan Ferries, Ionian Group ή Kefalonian Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Κυλλήνη Κεφαλονιά που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Ionan Ferries, Ionian Group ή Kefalonian Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Κυλλήνη προς Κεφαλονιά, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Κυλλήνη προς Κεφαλονιά

Λιμάνι αναχώρησης
Κυλλήνη
Ελλάδα
Δυτική Ελλάδα
Λιμάνι άφιξης
Κεφαλονιά
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Απόσταση
59 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Κυλλήνη προς το Κεφαλονιά;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Κυλλήνη προς το Κεφαλονιά μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Κεφαλονιά. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Κυλλήνη προς το Κεφαλονιά είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Κυλλήνη Κεφαλονιά είναι ακριβώς το αντίθετο. Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Ionan Ferries, Ionian Group ή Kefalonian Lines που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Φτάνετε στο Κεφαλονιά χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Κυλλήνη στο Κεφαλονιά. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Κυλλήνη-Κεφαλονιά με το πλοίο της Kefalonian Lines, Ionian Group ή Ionan Ferries, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Ποτέ δεν θα έχετε τόση ελευθερία και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια μιας πτήσης!
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Κυλλήνη Κεφαλονιά, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Ionan Ferries, Ionian Group ή Kefalonian Lines, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κυλλήνη και Κεφαλονιά;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Κυλλήνη και Κεφαλονιά με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Ionan Ferries, Ionian Group ή Kefalonian Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Ionan Ferries Κυλλήνη Κεφαλονιά
Ionan Ferries
Η Ionan Ferries λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Κυλλήνη και του Κεφαλονιά. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κυλλήνη-Κεφαλονιά και να κλείσετε το εισιτήριο της Ionan Ferries μεταξύ Κυλλήνη και Κεφαλονιά. Περισσότερες πληροφορίες για την Ionan Ferries
Ionian Group Κυλλήνη Κεφαλονιά
Ionian Group
Η Ionian Group λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Κυλλήνη και του Κεφαλονιά. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κυλλήνη-Κεφαλονιά και να κλείσετε το εισιτήριο της Ionian Group μεταξύ Κυλλήνη και Κεφαλονιά. Περισσότερες πληροφορίες για την Ionian Group
Kefalonian Lines Κυλλήνη Κεφαλονιά
Kefalonian Lines
Η Kefalonian Lines λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Κυλλήνη και του Κεφαλονιά. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κυλλήνη-Κεφαλονιά και να κλείσετε το εισιτήριο της Kefalonian Lines μεταξύ Κυλλήνη και Κεφαλονιά. Η Kefalonian Lines πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Κεφαλονιά από το Κυλλήνη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Kefalonian Lines
1 ώρες 20 λεπτά
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Κυλλήνη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Κεφαλονιά;

Λιμάνι αναχώρησης στο Κυλλήνη

Τα πλοία της Ionan Ferries, Ionian Group ή Kefalonian Lines αναχωρούν για το Κεφαλονιά από τα ακόλουθα λιμάνια στο Κυλλήνη:

Kyllini
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Κεφαλονιά

Τα πλοία της Kefalonian Lines, Ionian Group ή Ionan Ferries φτάνουν στο Κεφαλονιά από τα ακόλουθα λιμάνια:

Poros
Χάρτης
Argostoli
Χάρτης
Poros (Kefalonia)
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Κυλλήνη για το Κεφαλονιά, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 59 km μεταξύ Κυλλήνη και Κεφαλονιά.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Κυλλήνη και Κεφαλονιά) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Ionan Ferries, Ionian Group και Kefalonian Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Κυλλήνη και Κεφαλονιά.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Κυλλήνη και Κεφαλονιά: Ionan Ferries, Ionian Group και Kefalonian Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Κυλλήνη Κεφαλονιά, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Κυλλήνη και Κεφαλονιά, θα διανύσετε 59 km.

Ζήστε μια εμπειρία από το Κυλλήνη προς το Κεφαλονιά με το πλοίο

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Κυλλήνη και Κεφαλονιά. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Κυλλήνη Κεφαλονιά με τα πλοία Ionan Ferries, Ionian Group ή Kefalonian Lines, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Κυλλήνη έως την αποβίβαση στο Κεφαλονιά. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Κυλλήνη και το Κεφαλονιά.

Επιβίβαση στο Κυλλήνη

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Κυλλήνη Κεφαλονιά, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Κυλλήνη / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Ionan Ferries, Ionian Group ή Kefalonian Lines) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Κυλλήνη. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Κυλλήνη - Κεφαλονιά / Πηγαίνετε στο γκισέ της Kefalonian Lines, Ionian Group ή Ionan Ferries στον τερματικό σταθμό του Κυλλήνη για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Κεφαλονιά / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Κυλλήνη που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Ionan Ferries, Ionian Group ή Kefalonian Lines για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Κυλλήνη και Κεφαλονιά

Στα πλοία της Kefalonian Lines, Ionian Group ή Ionan Ferries, υπάρχει κάτι για όλους. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το Κεφαλονιά είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Κεφαλονιά:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Κεφαλονιά / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Κεφαλονιά.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Κεφαλονιά.
  • Αφήστε το πλοίο και το Κεφαλονιά είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Κεφαλονιά μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Κεφαλονιά αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης