Ταξιδεύοντας με πλοίο από Κουφονήσια προς Κρήτη

Το ταξίδι με πλοίο από Κουφονήσια προς Κρήτη είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Κουφονήσια Κρήτη εκτελούνται από 1 ναυτιλιακές εταιρείες (Blue Star Ferries) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Ηράκλειο και Κουφονήσια.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Κουφονήσια Κρήτη, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Blue Star Ferries.

Πλοία Κουφονήσια Κρήτη σε αριθμούς

Χώρες
Ελλάδα
Αριθμός λιμένων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
1
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
1
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Κουφονήσια - Κρήτη

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Κουφονήσια προς Κρήτη; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Κουφονήσια και Κρήτη. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Blue Star Ferries προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Κουφονήσια ή Ηράκλειο χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κουφονήσια Κρήτη που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Blue Star Ferries. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 1 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Κουφονήσια και Κρήτη!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Κουφονήσια Κρήτη - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Κουφονήσια σε Κρήτη

Κρήτη: Άφιξη με φέρι από Κουφονήσια και εξερεύνηση της περιοχής

Η Κρήτη διαθέτει αρκετά λιμάνια, όπως το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο, τα Χανιά και ο Άγιος Νικόλαος. Τα περισσότερα διεθνή πλοία φτάνουν και αναχωρούν από το Ηράκλειο, το οποίο είναι το σημαντικότερο λιμάνι του νησιού. Από εκεί θα βρείτε επίσης τις περισσότερες συνδέσεις με τα άλλα ελληνικά νησιά. Το λιμάνι του Ρεθύμνου είναι μικρότερο αλλά επίσης δημοφιλές στους ταξιδιώτες. Τα Χανιά είναι ένα άλλο σημαντικό λιμάνι στη δυτική ακτή της Κρήτης.

Αρκετές ακτοπλοϊκές εταιρείες δραστηριοποιούνται από και προς την Κρήτη. Οι πιο δημοφιλείς είναι η ANEK Lines, η Minoan Lines και η Blue Star Ferries. Αυτές οι εταιρείες προσφέρουν τακτικά και σύγχρονα πλοία που παρέχουν άνετες υπηρεσίες για όλους τους τύπους ταξιδιωτών. Συνιστάται να κλείσετε το εισιτήριό σας εκ των προτέρων, ιδίως κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None