Κουφονήσια
Ταξιδέψτε απευθείας στο Δονούσα με πλοίο
Δονούσα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Κουφονήσια στο Δονούσα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Κουφονήσια για Δονούσα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Κουφονήσια για το Δονούσα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Κουφονήσια προς το Δονούσα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Κουφονήσια προς το Δονούσα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Small Cyclades Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Κουφονήσια Δονούσα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Small Cyclades Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Κουφονήσια προς Δονούσα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Κουφονήσια προς Δονούσα

Λιμάνι αναχώρησης
Κουφονήσια
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Δονούσα
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
25 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Small Cyclades Lines
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Κουφονήσια Δονούσα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Κουφονήσια για Δονούσα, θα βρείτε εισιτήρια από 6 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 8 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Κουφονήσια προς Δονούσα είναι 7 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Κουφονήσια για το Δονούσα είναι 1 ώρες 10 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 1 ώρες 10 λεπτά για να φτάσουν στο Δονούσα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Δονούσα σε 1 ώρες 10 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Κουφονήσια στις 16:45. Το τελευταίο πλοίο για το Δονούσα αναχωρεί από το λιμάνι του Κουφονήσια στις 17:15.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Κουφονήσια προς το Δονούσα
7 €
Εύρος τιμών των πλοίων Κουφονήσια Δονούσα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
6 € - 8 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Κουφονήσια Δονούσα
1 ώρες 10 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Δονούσα
16:45
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Δονούσα
17:15
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Δονούσα
17:55
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Δονούσα
18:25

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Κουφονήσια προς το Δονούσα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Κουφονήσια προς το Δονούσα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Δονούσα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Κουφονήσια προς το Δονούσα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Κουφονήσια στο Δονούσα από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Κουφονήσια, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το Δονούσα, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Κουφονήσια και Δονούσα θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Κατά τη διάρκεια του πλου Κουφονήσια-Δονούσα, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Small Cyclades Lines για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Δονούσα γεμάτοι ενέργεια.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Δονούσα ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Αντιθέτως, στη διαδρομή Κουφονήσια-Δονούσα με το πλοίο της Small Cyclades Lines, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να διασκεδάσετε, να περπατήσετε στο εξωτερικό κατάστρωμα, ακόμη και να κάνετε ηλιοθεραπεία το καλοκαίρι. Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κουφονήσια και Δονούσα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Κουφονήσια και Δονούσα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Small Cyclades Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Small Cyclades Lines Κουφονήσια Δονούσα
Small Cyclades Lines
Η Small Cyclades Lines λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Κουφονήσια και του Δονούσα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κουφονήσια-Δονούσα και να κλείσετε το εισιτήριο της Small Cyclades Lines μεταξύ Κουφονήσια και Δονούσα. Περισσότερες πληροφορίες για την Small Cyclades Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Κουφονήσια; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Δονούσα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Κουφονήσια

Τα πλοία της Small Cyclades Lines αναχωρούν για το Δονούσα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Κουφονήσια:

Koufonissia
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Δονούσα

Τα πλοία της Small Cyclades Lines φτάνουν στο Δονούσα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Port of Donousa
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Κουφονήσια και Δονούσα: Small Cyclades Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Small Cyclades Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Small Cyclades Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Κουφονήσια Δονούσα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Κουφονήσια και Δονούσα, θα διανύσετε 25 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Κουφονήσια προς το Δονούσα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 6 € για τη χαμηλότερη, έως 8 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 7 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Κουφονήσια στις 16:45 με προορισμό το Δονούσα.

Το τελευταίο πλοίο για Δονούσα αναχωρεί από το Κουφονήσια συνήθως στις 17:15.

Πώς είναι η διέλευση από το Κουφονήσια προς το Δονούσα;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Κουφονήσια στο Δονούσα, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Small Cyclades Lines, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Κουφονήσια έως την αποβίβαση στο Δονούσα. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Κουφονήσια και το Δονούσα.

Αναχώρηση από το Κουφονήσια με πλοίο

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Κουφονήσια Δονούσα, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Κουφονήσια / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Small Cyclades Lines) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Κουφονήσια. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Κουφονήσια - Δονούσα / Στον τερματικό σταθμό του Κουφονήσια, αναζητήστε τα γκισέ της Small Cyclades Lines και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Δονούσα / Από τον τερματικό σταθμό του Κουφονήσια θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Small Cyclades Lines θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Διασχίζοντας το Κουφονήσια προς το Δονούσα: επί του πλοίου...

Στο πλοίο της Small Cyclades Lines, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το πλοίο πλησιάζει στο Δονούσα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Δονούσα:

  • Το λιμάνι του Δονούσα είναι ορατό / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Δονούσα από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Κουφονήσια στο Δονούσα με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Δονούσα.
  • Αφήστε το πλοίο και το Δονούσα είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Στο Δονούσα δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Δονούσα έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης