Ταξιδεύοντας με πλοίο από Κορκ προς Κανταβρία

Το ταξίδι με πλοίο από Κορκ προς Κανταβρία είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Κορκ Κανταβρία εκτελούνται από 1 ναυτιλιακές εταιρείες (Brittany Ferries) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Σανταντέρ και Κορκ.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Κορκ Κανταβρία, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Brittany Ferries.

Πλοία Κορκ Κανταβρία σε αριθμούς

Χώρες
Ιρλανδία
Ισπανία
Αριθμός λιμένων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
1
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
1
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Κορκ - Κανταβρία

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Κορκ προς Κανταβρία; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Κορκ και Κανταβρία. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Brittany Ferries προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Κορκ ή Σανταντέρ χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κορκ Κανταβρία που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Brittany Ferries. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 1 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Κορκ και Κανταβρία!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Κορκ Κανταβρία - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Κορκ σε Κανταβρία

Κανταβρία: Άφιξη με φέρι από Κορκ και εξερεύνηση της περιοχής

Το Σανταντέρ, η πρωτεύουσα της Κανταβρίας, είναι ο πρώτος σας σταθμός. Αυτή η ζωντανή πόλη-λιμάνι είναι διάσημη για τον όμορφο παραλιακό της πεζόδρομο, το Paseo de Pereda. Περπατήστε κατά μήκος αυτού του πεζόδρομου για να θαυμάσετε την υπέροχη θέα στον κόλπο και τα γύρω βουνά. Και μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Palacio de la Magdalena, ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα που βρίσκεται σε μια χερσόνησο με εκπληκτική θέα στον ωκεανό. Το Σανταντέρ διαθέτει επίσης μερικές υπέροχες παραλίες, όπως η διάσημη παραλία El Sardinero, ιδανική για χαλάρωση και ηλιοθεραπεία.

Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε στη Santillana del Mar, μια μικρή μεσαιωνική πόλη με μοναδική γοητεία. Περπατήστε στα πλακόστρωτα δρομάκια και θαυμάστε τα παραδοσιακά πετρόχτιστα σπίτια. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την Κολεγιακή Εκκλησία της Santa Juliana, ένα υπέροχο κτίριο που χρονολογείται από τον δωδέκατο αιώνα. Και αν είστε λάτρεις της ιστορίας, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το σπήλαιο Altamira, διάσημο για τις προϊστορικές σπηλαιογραφίες του.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None