Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Όσλο με αεροπορικά, λεωφορείο, πλοίο
Όσλο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Κοπενχάγη στο Όσλο με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Κοπενχάγη για Όσλο? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Κοπενχάγη για το Όσλο είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Κοπενχάγη προς το Όσλο μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Κοπενχάγη προς το Όσλο όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η DFDS Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Κοπενχάγη Όσλο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της DFDS Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Κοπενχάγη προς Όσλο, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Κοπενχάγη προς Όσλο

Λιμάνι αναχώρησης
Κοπενχάγη
Δανία
Λιμάνι άφιξης
Όσλο
Νορβηγία
Απόσταση
483 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
DFDS Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
17 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Κοπενχάγη Όσλο: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Κοπενχάγη για Όσλο, θα βρείτε εισιτήρια από 49 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 329 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Κοπενχάγη προς Όσλο είναι 129 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Κοπενχάγη για το Όσλο είναι 18 ώρες 34 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 19 ώρες για να φτάσουν στο Όσλο, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Όσλο σε 17 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Κοπενχάγη στις 15:00. Το τελευταίο πλοίο για το Όσλο αναχωρεί από το λιμάνι του Κοπενχάγη στις 16:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Κοπενχάγη προς το Όσλο
129 €
Εύρος τιμών των πλοίων Κοπενχάγη Όσλο (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
49 € - 329 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Κοπενχάγη Όσλο
18 ώρες 34 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Όσλο
15:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Όσλο
16:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Όσλο
09:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Όσλο
10:00

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κοπενχάγη και Όσλο;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Κοπενχάγη και Όσλο με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η DFDS Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

DFDS Seaways Κοπενχάγη Όσλο
DFDS Seaways
Η DFDS Seaways είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Κοπεγχάγη της Δανίας, η οποία παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών και οχημάτων μεταξύ λιμανιών στη Βόρεια Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των λιμανιών του Ντόβερ, της Αμβέρσας και του Καλαί προς το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και μεταξύ των λιμανιών του Όσλο και της Κοπεγχάγης, μεταξύ λιμανιών της Νορβηγίας και της Σουηδίας και άλλων λιμανιών στην Ευρώπη. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κοπενχάγη-Όσλο και να κλείσετε το εισιτήριο της DFDS Seaways μεταξύ Κοπενχάγη και Όσλο. Η DFDS Seaways πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Όσλο από το Κοπενχάγη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 17 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την DFDS Seaways
17 ώρες 20 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Κοπενχάγη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Όσλο;

Λιμάνι αναχώρησης στο Κοπενχάγη

Τα πλοία της DFDS Seaways αναχωρούν για το Όσλο από τα ακόλουθα λιμάνια στο Κοπενχάγη:

Copenhagen
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Όσλο

Τα πλοία της DFDS Seaways φτάνουν στο Όσλο από τα ακόλουθα λιμάνια:

Stena Line/DFDS Seaways Terminalen Oslo
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης