Κεφαλονιά
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ιθάκη με πλοίο
Ιθάκη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Κεφαλονιά στο Ιθάκη με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Κεφαλονιά για Ιθάκη? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Κεφαλονιά για το Ιθάκη είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Κεφαλονιά προς το Ιθάκη μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Κεφαλονιά προς το Ιθάκη όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Ionian Group. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Κεφαλονιά Ιθάκη που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Ionian Group προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Κεφαλονιά προς Ιθάκη, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Κεφαλονιά προς Ιθάκη

Λιμάνι αναχώρησης
Κεφαλονιά
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Λιμάνι άφιξης
Ιθάκη
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Απόσταση
25 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Ionian Group
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Κεφαλονιά προς το Ιθάκη;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Κεφαλονιά προς το Ιθάκη μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ιθάκη. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Κεφαλονιά προς το Ιθάκη είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Ιθάκη ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Κεφαλονιά Ιθάκη με τη Ionian Group, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Ποτέ δεν θα έχετε τόση ελευθερία και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια μιας πτήσης!
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Κεφαλονιά στο Ιθάκη κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με το τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, συχνά εφαρμόζεται η υπέρβαση του ενός δωρεάν αποσκευής και κάθε επιπλέον αποσκευή δημιουργεί πρόσθετο κόστος. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της Ionian Group στο Κεφαλονιά, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Ιθάκη. Ωστόσο, πολλά πλοία παρέχουν χώρο αποθήκευσης αποσκευών για τους πεζούς επιβάτες. Ενημερωθείτε από την Ionian Group.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κεφαλονιά και Ιθάκη;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Κεφαλονιά και Ιθάκη με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Ionian Group, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Ionian Group Κεφαλονιά Ιθάκη
Ionian Group
Η Ionian Group λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Κεφαλονιά και του Ιθάκη. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κεφαλονιά-Ιθάκη και να κλείσετε το εισιτήριο της Ionian Group μεταξύ Κεφαλονιά και Ιθάκη. Περισσότερες πληροφορίες για την Ionian Group

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Κεφαλονιά; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ιθάκη;

Λιμάνι αναχώρησης στο Κεφαλονιά

Τα πλοία της Ionian Group αναχωρούν για το Ιθάκη από τα ακόλουθα λιμάνια στο Κεφαλονιά:

Argostoli
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ιθάκη

Τα πλοία της Ionian Group φτάνουν στο Ιθάκη από τα ακόλουθα λιμάνια:

Ithaka (Pisaetos)
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Κεφαλονιά και Ιθάκη: Ionian Group.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Ionian Group.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Ionian Group στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Κεφαλονιά Ιθάκη, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Κεφαλονιά και Ιθάκη, θα διανύσετε 25 km.

Πώς είναι η διαδρομή από το Κεφαλονιά στο Ιθάκη;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Κεφαλονιά και Ιθάκη. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Ionian Group, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Κεφαλονιά έως την αποβίβαση στο Ιθάκη. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Κεφαλονιά και το Ιθάκη.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Κεφαλονιά

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Κεφαλονιά Ιθάκη, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Κεφαλονιά / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Ionian Group) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Κεφαλονιά. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Κεφαλονιά - Ιθάκη / Πηγαίνετε στο γκισέ της Ionian Group στον τερματικό σταθμό του Κεφαλονιά για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ιθάκη / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Κεφαλονιά που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Ionian Group θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Κεφαλονιά και Ιθάκη

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Ionian Group όπως επιθυμεί. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Ιθάκη

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Ιθάκη:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Ιθάκη / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Ιθάκη από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Ιθάκη.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Ιθάκη / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Ιθάκη είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Ιθάκη αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης