Προτεινόμενη διαδρομή
Καστελόριζο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σύμη με πλοίο
Σύμη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Καστελόριζο
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Ρόδος
Ρόδος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σύμη
Σύμη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Καστελόριζο στο Σύμη με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Καστελόριζο για Σύμη? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Καστελόριζο για το Σύμη είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Καστελόριζο προς το Σύμη μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Καστελόριζο προς το Σύμη όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams ή Sebeco Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Καστελόριζο Σύμη που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Blue Star Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Καστελόριζο προς Σύμη, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Καστελόριζο προς Σύμη

Λιμάνι αναχώρησης
Καστελόριζο
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Λιμάνι άφιξης
Σύμη
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
164 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
5 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Καστελόριζο Σύμη: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Καστελόριζο για Σύμη, θα βρείτε εισιτήρια από 27 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 114 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Καστελόριζο προς Σύμη είναι 70 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Καστελόριζο για το Σύμη είναι 5 ώρες 27 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 6 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Σύμη, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σύμη σε 5 ώρες 15 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Καστελόριζο στις 11:45. Το τελευταίο πλοίο για το Σύμη αναχωρεί από το λιμάνι του Καστελόριζο στις 19:15.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Καστελόριζο προς το Σύμη
70 €
Εύρος τιμών των πλοίων Καστελόριζο Σύμη (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
27 € - 114 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Καστελόριζο Σύμη
5 ώρες 27 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σύμη
11:45
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σύμη
19:15
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σύμη
01:45
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σύμη
17:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Καστελόριζο προς το Σύμη;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Καστελόριζο προς το Σύμη μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σύμη. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Καστελόριζο προς το Σύμη είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και η κράτηση καμπίνας για τη διέλευση από το Καστελόριζο στο Σύμη είναι προαιρετική, είναι μια άνεση που πρέπει να απολαύσετε. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με το τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, συχνά εφαρμόζεται η υπέρβαση του ενός δωρεάν αποσκευής και κάθε επιπλέον αποσκευή δημιουργεί πρόσθετο κόστος. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της Blue Star Ferries στο Καστελόριζο, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Σύμη. Ωστόσο, πολλά πλοία παρέχουν χώρο αποθήκευσης αποσκευών για τους πεζούς επιβάτες. Ενημερωθείτε από την Blue Star Ferries.
Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της Blue Star Ferries για τα 164 km μεταξύ Καστελόριζο και Σύμη θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Μπορεί να βρείτε τη διαδρομή Καστελόριζο-Σύμη λίγο πιο σύντομη!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Καστελόριζο και Σύμη;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Καστελόριζο και Σύμη με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Blue Star Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Blue Star Ferries Καστελόριζο Σύμη
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Καστελόριζο-Σύμη καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Καστελόριζο-Σύμη και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Καστελόριζο και Σύμη. Η Blue Star Ferries πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σύμη από το Καστελόριζο και ο χρόνος ταξιδιού είναι 5 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
5 ώρες 20 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Καστελόριζο; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σύμη;

Λιμάνι αναχώρησης στο Καστελόριζο

Τα πλοία της Blue Star Ferries αναχωρούν για το Σύμη από τα ακόλουθα λιμάνια στο Καστελόριζο:

Kastelorizo
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σύμη

Τα πλοία της Blue Star Ferries φτάνουν στο Σύμη από τα ακόλουθα λιμάνια:

Symi (Simi)
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Καστελόριζο προς Σύμη
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Καστελόριζο για το Σύμη, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 5 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 164 km μεταξύ Καστελόριζο και Σύμη.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Καστελόριζο και Σύμη) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Blue Star Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Καστελόριζο και Σύμη.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Καστελόριζο και Σύμη: Blue Star Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Καστελόριζο Σύμη, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Καστελόριζο και Σύμη, θα διανύσετε 164 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Καστελόριζο προς το Σύμη, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 27 € για τη χαμηλότερη, έως 114 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 70 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Καστελόριζο στις 11:45 με προορισμό το Σύμη.

Το τελευταίο πλοίο για Σύμη αναχωρεί από το Καστελόριζο συνήθως στις 19:15.

Πώς είναι η διαδρομή από το Καστελόριζο στο Σύμη;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Καστελόριζο στο Σύμη. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams ή Sebeco Lines, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Καστελόριζο έως την αποβίβαση στο Σύμη. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Καστελόριζο και το Σύμη.

Επιβίβαση στο Καστελόριζο

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Καστελόριζο Σύμη, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Καστελόριζο / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Καστελόριζο αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Blue Star Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Καστελόριζο - Σύμη / Στον τερματικό σταθμό του Καστελόριζο, αναζητήστε τα γκισέ της Blue Star Ferries και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σύμη / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Καστελόριζο που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Blue Star Ferries για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Καστελόριζο προς το Σύμη

Στα πλοία της Blue Star Ferries, υπάρχει κάτι για όλους. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το Σύμη είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Σύμη:

  • Το λιμάνι του Σύμη είναι ορατό / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Σύμη από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Καστελόριζο στο Σύμη με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Σύμη.
  • Αφήστε το πλοίο και το Σύμη είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Σύμη μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Σύμη έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης