Καρλόβασι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σάμος με πλοίο
Σάμος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Καρλόβασι στο Σάμος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Καρλόβασι για Σάμος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Καρλόβασι για το Σάμος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Καρλόβασι προς το Σάμος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Καρλόβασι προς το Σάμος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Καρλόβασι Σάμος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Καρλόβασι προς Σάμος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Καρλόβασι προς Σάμος

Λιμάνι αναχώρησης
Καρλόβασι
Ελλάδα
Λιμάνι άφιξης
Σάμος
Ελλάδα
Νησιά Βορείου Αιγαίου
Απόσταση
25 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Καρλόβασι Σάμος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Καρλόβασι για Σάμος, θα βρείτε εισιτήρια από 7 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 39 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Καρλόβασι προς Σάμος είναι 21 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Καρλόβασι για το Σάμος είναι 44 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 1 ώρες για να φτάσουν στο Σάμος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σάμος σε 40 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Καρλόβασι στις 00:30. Το τελευταίο πλοίο για το Σάμος αναχωρεί από το λιμάνι του Καρλόβασι στις 15:55.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Καρλόβασι προς το Σάμος
21 €
Εύρος τιμών των πλοίων Καρλόβασι Σάμος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
7 € - 39 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Καρλόβασι Σάμος
44 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σάμος
00:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σάμος
15:55
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σάμος
01:10
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σάμος
16:35

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Καρλόβασι προς το Σάμος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Καρλόβασι προς το Σάμος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σάμος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Καρλόβασι προς το Σάμος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Θα απολαμβάνετε θέα 360 μοιρών στον ωκεανό από το λιμάνι του Καρλόβασι έως το Σάμος, είτε γευματίζετε είτε χαλαρώνετε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Καρλόβασι στο Σάμος. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Καρλόβασι Σάμος με τη Hellenic Seaways, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Καρλόβασι στο Σάμος με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Σάμος για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Καρλόβασι και Σάμος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Καρλόβασι και Σάμος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Καρλόβασι Σάμος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Καρλόβασι-Σάμος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Καρλόβασι και Σάμος. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σάμος από το Καρλόβασι και ο χρόνος ταξιδιού είναι 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
50 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Καρλόβασι; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σάμος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Καρλόβασι

Τα πλοία της Hellenic Seaways αναχωρούν για το Σάμος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Καρλόβασι:

Karlovasi
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σάμος

Τα πλοία της Hellenic Seaways φτάνουν στο Σάμος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Samos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Καρλόβασι για το Σάμος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 50 λεπτά για να καλύψετε τα 25 km μεταξύ Καρλόβασι και Σάμος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Καρλόβασι και Σάμος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Καρλόβασι και Σάμος.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Καρλόβασι και Σάμος: Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Καρλόβασι Σάμος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Καρλόβασι και Σάμος, θα διανύσετε 25 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Καρλόβασι προς το Σάμος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 7 € για τη χαμηλότερη, έως 39 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 21 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Καρλόβασι στις 00:30 με προορισμό το Σάμος.

Το τελευταίο πλοίο για Σάμος αναχωρεί από το Καρλόβασι συνήθως στις 15:55.

Πώς είναι η διαδρομή από το Καρλόβασι στο Σάμος;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Καρλόβασι και Σάμος. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Hellenic Seaways, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Καρλόβασι έως την αποβίβαση στο Σάμος. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Καρλόβασι και το Σάμος.

Αναχώρηση από το Καρλόβασι με πλοίο

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Καρλόβασι Σάμος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Καρλόβασι / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Hellenic Seaways) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Καρλόβασι. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Καρλόβασι - Σάμος / Πηγαίνετε στο γκισέ της Hellenic Seaways στον τερματικό σταθμό του Καρλόβασι για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σάμος / Από τον τερματικό σταθμό του Καρλόβασι θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Hellenic Seaways θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Καρλόβασι προς το Σάμος

Στα πλοία της Hellenic Seaways, υπάρχει κάτι για όλους. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Σάμος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Σάμος:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Σάμος / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Σάμος από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Καρλόβασι στο Σάμος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Σάμος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Σάμος είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Σάμος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Σάμος αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης