Προτεινόμενη διαδρομή
Κέα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σίκινος με πλοίο
Σίκινος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κέα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κύθνος
Κύθνος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σίκινος
Σίκινος
Δείτε τιμές
Κέα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ίος
Ίος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σίκινος
Σίκινος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Κέα στο Σίκινος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Κέα για Σίκινος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Κέα για το Σίκινος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Κέα προς το Σίκινος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Κέα προς το Σίκινος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Sea Jets, Zante Ferries ή Triton Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Κέα Σίκινος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Sea Jets ή Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Κέα προς Σίκινος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Κέα προς Σίκινος

Λιμάνι αναχώρησης
Κέα
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Σίκινος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
127 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Sea Jets, Zante Ferries, Triton Ferries
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Κέα προς το Σίκινος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Κέα προς το Σίκινος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σίκινος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Κέα προς το Σίκινος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Κέα Σίκινος, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Sea Jets ή Hellenic Seaways, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Κέα στο Σίκινος. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Αντιθέτως, στη διαδρομή Κέα-Σίκινος με το πλοίο της Sea Jets ή Hellenic Seaways, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να διασκεδάσετε, να περπατήσετε στο εξωτερικό κατάστρωμα, ακόμη και να κάνετε ηλιοθεραπεία το καλοκαίρι. Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο θαλασσινός αέρας έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Στο Κέα, μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της Sea Jets ή Hellenic Seaways και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Σίκινος γεμάτοι ενέργεια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κέα και Σίκινος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Κέα και Σίκινος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Sea Jets ή Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Sea Jets Κέα Σίκινος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κέα-Σίκινος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Κέα και Σίκινος. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
Hellenic Seaways Κέα Σίκινος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κέα-Σίκινος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Κέα και Σίκινος. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Κέα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σίκινος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Κέα

Τα πλοία της Sea Jets ή Hellenic Seaways αναχωρούν για το Σίκινος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Κέα:

Kea Korissia
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σίκινος

Τα πλοία της Hellenic Seaways ή Sea Jets φτάνουν στο Σίκινος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Sikinos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Κέα και Σίκινος: Sea Jets και Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Sea Jets, Zante Ferries, Triton Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Sea Jets, Zante Ferries, Triton Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Κέα Σίκινος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Κέα και Σίκινος, θα διανύσετε 127 km.

Η εμπειρία σας από το Κέα προς το Σίκινος

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Κέα στο Σίκινος. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Sea Jets, Zante Ferries ή Triton Ferries, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Κέα έως την αποβίβαση στο Σίκινος. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Κέα και το Σίκινος.

Επιβίβαση στο Κέα

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Κέα Σίκινος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Κέα / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Κέα εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Sea Jets ή Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Κέα - Σίκινος / Στο Κέα, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Hellenic Seaways ή Sea Jets στον τερματικό σταθμό του Κέα. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σίκινος / Στον τερματικό σταθμό του Κέα εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Sea Jets ή Hellenic Seaways για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Κέα προς το Σίκινος

Στο πλοίο της Sea Jets ή Hellenic Seaways, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Το πλοίο πλησιάζει στο Σίκινος, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Σίκινος:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Σίκινος / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Σίκινος.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Κέα στο Σίκινος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Σίκινος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Σίκινος / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Στο Σίκινος δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Σίκινος σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης