Προτεινόμενη διαδρομή
Κάντιθ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα με πλοίο
Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κάντιθ
Ταξιδέψτε με πλοίο για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Κάντιθ στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Κάντιθ για Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Κάντιθ για το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Κάντιθ προς το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Κάντιθ προς το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Κάντιθ Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Κάντιθ προς Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Κάντιθ προς Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα

Λιμάνι αναχώρησης
Κάντιθ
Ισπανία
Ανδαλουσία
Λιμάνι άφιξης
Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Απόσταση
1382 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
64 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Κάντιθ Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Κάντιθ για Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα, θα βρείτε εισιτήρια από 176 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 571 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Κάντιθ προς Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα είναι 366 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Κάντιθ για το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα είναι 33 ώρες. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 33 ώρες για να φτάσουν στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα σε 33 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Κάντιθ στις 14:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Κάντιθ προς το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
366 €
Εύρος τιμών των πλοίων Κάντιθ Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
176 € - 571 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Κάντιθ Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
33 ώρες
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
14:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
22:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Κάντιθ προς το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Κάντιθ προς το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Κάντιθ προς το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Θα απολαμβάνετε θέα 360 μοιρών στον ωκεανό από το λιμάνι του Κάντιθ έως το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα, είτε γευματίζετε είτε χαλαρώνετε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Κάντιθ-Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα, από την επιβίβαση στο λιμάνι του Κάντιθ έως την αποβίβαση στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Μπορείτε να βρείτε ένα "σημείο πληροφοριών" στο πλοίο, κυρίως στο κύριο κατάστρωμα.
Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο θαλασσινός αέρας έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Κατά τη διάρκεια του πλου Κάντιθ-Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα γεμάτοι ενέργεια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κάντιθ και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Κάντιθ και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Acciona Trasmediterránea Κάντιθ Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
Acciona Trasmediterránea
Η Acciona Trasmediterránea ιδρύθηκε το 1989 και εδρεύει στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τις μεσογειακές περιοχές της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κάντιθ-Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και να κλείσετε το εισιτήριο της Acciona Trasmediterránea μεταξύ Κάντιθ και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα. Η Acciona Trasmediterránea πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα από το Κάντιθ και ο χρόνος ταξιδιού είναι 64 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Acciona Trasmediterránea
64 ώρες
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Naviera Armas Κάντιθ Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
Naviera Armas
Η Naviera Armas είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη, στις Κανάριες Νήσους. Ιδρύθηκε το 1971 και προσφέρει διασταυρώσεις σε διάφορους προορισμούς στις Κανάριες Νήσους, την Ισπανία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κάντιθ-Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και να κλείσετε το εισιτήριο της Naviera Armas μεταξύ Κάντιθ και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα. Περισσότερες πληροφορίες για την Naviera Armas

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Κάντιθ; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Κάντιθ

Τα πλοία της Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas αναχωρούν για το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Κάντιθ:

Estacion Maritima Cádiz
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα

Τα πλοία της Naviera Armas ή Acciona Trasmediterránea φτάνουν στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Santa Cruz de La Palma
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Κάντιθ για το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 64 ώρες για να καλύψετε τα 1382 km μεταξύ Κάντιθ και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Κάντιθ και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Acciona Trasmediterránea και Naviera Armas). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Κάντιθ και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Κάντιθ και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα: Acciona Trasmediterránea και Naviera Armas.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Κάντιθ και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα, θα διανύσετε 1382 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Κάντιθ προς το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 176 € για τη χαμηλότερη, έως 571 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 366 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Κάντιθ στις 14:00 με προορισμό το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης