Προτεινόμενη διαδρομή
Κάντιθ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο με πλοίο
Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κάντιθ
Ταξιδέψτε με πλοίο για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Κάντιθ στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Κάντιθ για Πουέρτο ντελ Ροζάριο? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Κάντιθ για το Πουέρτο ντελ Ροζάριο είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Κάντιθ προς το Πουέρτο ντελ Ροζάριο μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Κάντιθ προς το Πουέρτο ντελ Ροζάριο όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Κάντιθ Πουέρτο ντελ Ροζάριο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Κάντιθ προς Πουέρτο ντελ Ροζάριο, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Κάντιθ προς Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Λιμάνι αναχώρησης
Κάντιθ
Ισπανία
Ανδαλουσία
Λιμάνι άφιξης
Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Απόσταση
1140 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Κάντιθ προς το Πουέρτο ντελ Ροζάριο;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Κάντιθ προς το Πουέρτο ντελ Ροζάριο μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Κάντιθ προς το Πουέρτο ντελ Ροζάριο είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Κάντιθ-Πουέρτο ντελ Ροζάριο, από την επιβίβαση στο λιμάνι του Κάντιθ έως την αποβίβαση στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Μπορείτε να βρείτε ένα "σημείο πληροφοριών" στο πλοίο, κυρίως στο κύριο κατάστρωμα.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Κάντιθ Πουέρτο ντελ Ροζάριο, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ταξίδι με το πλοίο Κάντιθ Πουέρτο ντελ Ροζάριο είναι το αντίθετο! Τα πλοία της Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Φτάνετε στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κάντιθ και Πουέρτο ντελ Ροζάριο;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Κάντιθ και Πουέρτο ντελ Ροζάριο με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Acciona Trasmediterránea Κάντιθ Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Acciona Trasmediterránea
Η Acciona Trasmediterránea ιδρύθηκε το 1989 και εδρεύει στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τις μεσογειακές περιοχές της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κάντιθ-Πουέρτο ντελ Ροζάριο και να κλείσετε το εισιτήριο της Acciona Trasmediterránea μεταξύ Κάντιθ και Πουέρτο ντελ Ροζάριο. Περισσότερες πληροφορίες για την Acciona Trasmediterránea
Naviera Armas Κάντιθ Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Naviera Armas
Η Naviera Armas είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη, στις Κανάριες Νήσους. Ιδρύθηκε το 1971 και προσφέρει διασταυρώσεις σε διάφορους προορισμούς στις Κανάριες Νήσους, την Ισπανία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κάντιθ-Πουέρτο ντελ Ροζάριο και να κλείσετε το εισιτήριο της Naviera Armas μεταξύ Κάντιθ και Πουέρτο ντελ Ροζάριο. Περισσότερες πληροφορίες για την Naviera Armas

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Κάντιθ; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο;

Λιμάνι αναχώρησης στο Κάντιθ

Τα πλοία της Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas αναχωρούν για το Πουέρτο ντελ Ροζάριο από τα ακόλουθα λιμάνια στο Κάντιθ:

Estacion Maritima Cádiz
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Τα πλοία της Naviera Armas ή Acciona Trasmediterránea φτάνουν στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο από τα ακόλουθα λιμάνια:

Puerto del Rosario
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Κάντιθ και Πουέρτο ντελ Ροζάριο: Acciona Trasmediterránea και Naviera Armas.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Κάντιθ και Πουέρτο ντελ Ροζάριο, θα διανύσετε 1140 km.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης