Κάλιαρι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Arbatax με πλοίο
Arbatax
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Κάλιαρι στο Arbatax με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Κάλιαρι για Arbatax? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Κάλιαρι για το Arbatax είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Κάλιαρι προς το Arbatax μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Κάλιαρι προς το Arbatax όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Tirrenia di Navigazione. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Κάλιαρι Arbatax που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Tirrenia di Navigazione προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Κάλιαρι προς Arbatax, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Κάλιαρι προς Arbatax

Λιμάνι αναχώρησης
Κάλιαρι
Ιταλία
Σαρδηνία
Λιμάνι άφιξης
Arbatax
Ιταλία
Σαρδηνία
Απόσταση
94 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Tirrenia di Navigazione
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κάλιαρι και Arbatax;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Κάλιαρι και Arbatax με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Tirrenia di Navigazione, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Tirrenia di Navigazione Κάλιαρι Arbatax
Tirrenia di Navigazione
Η Tirrenia di Navigazione είναι ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα το Κάλιαρι της Σαρδηνίας. Ιδρύθηκε το 1946 και προσφέρει διασταυρώσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ιταλία και τη Σαρδηνία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κάλιαρι-Arbatax και να κλείσετε το εισιτήριο της Tirrenia di Navigazione μεταξύ Κάλιαρι και Arbatax. Περισσότερες πληροφορίες για την Tirrenia di Navigazione

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Κάλιαρι; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Arbatax;

Λιμάνι αναχώρησης στο Κάλιαρι

Τα πλοία της Tirrenia di Navigazione αναχωρούν για το Arbatax από τα ακόλουθα λιμάνια στο Κάλιαρι:

Cagliari
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Arbatax

Τα πλοία της Tirrenia di Navigazione φτάνουν στο Arbatax από τα ακόλουθα λιμάνια:

Porti di Tortoli Arbatax
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης