Ταξιδεύοντας με πλοίο από Ισπανία προς Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή

Το ταξίδι με πλοίο από Ισπανία προς Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Ισπανία Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή εκτελούνται από 1 ναυτιλιακές εταιρείες (Corsica Ferries) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Ciutadella de Menorca, Τουλόν και Alcudia.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Ισπανία Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Corsica Ferries.

Πλοία Ισπανία Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή σε αριθμούς

Χώρες
Ισπανία
Γαλλία
Αριθμός λιμένων
3
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
1
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Ισπανία - Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Ισπανία προς Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Ισπανία και Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Corsica Ferries προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Alcudia, Τουλόν ή Ciutadella de Menorca χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ισπανία Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Corsica Ferries. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 2 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Ισπανία και Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Ισπανία Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Ισπανία προς Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή

Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή: Φτάνοντας με φέρι και ανακαλύπτοντας την περιοχή

Η Μασσαλία, γνωστή ως η πύλη της Προβηγκίας-Αλπεων-Κυανής Ακτής, είναι μια πολυσχιδής πόλη όπου μπορείτε να ανακαλύψετε έναν μοναδικό συνδυασμό πολιτισμού, ιστορίας και νεωτερικότητας. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το πολυσύχναστο Vieux-Port, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τοπικές σπεσιαλιτέ, όπως η μπουγιαμπέσα, μια παραδοσιακή ψαρόσουπα. Εξερευνήστε τη συνοικία Panier, την παλαιότερη της Μασσαλίας, με τα στενά δρομάκια και τα καταστήματα χειροτεχνίας. Ολοκληρώστε τη μέρα σας με μια επίσκεψη στη διάσημη Βασιλική της Notre-Dame de la Garde, η οποία προσφέρει εκπληκτική πανοραμική θέα στην πόλη.

Η Νίκαια, εν τω μεταξύ, φημίζεται για τις αμμώδεις παραλίες της και την εορταστική μεσογειακή ατμόσφαιρα. Περπατήστε κατά μήκος της διάσημης Promenade des Anglais, που είναι γεμάτη φοίνικες, και σταματήστε σε ένα από τα πολλά καφέ για να πιείτε ένα ποτήρι τοπικό κρασί. Και μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την αγορά Cours Saleya, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε φρέσκα προϊόντα της Προβηγκίας και να αγοράσετε χειροποίητα αναμνηστικά. Αν αναζητάτε μια πολιτιστική εμπειρία, επισκεφθείτε το μουσείο Matisse, το οποίο στεγάζει μια υπέροχη συλλογή έργων του διάσημου ζωγράφου.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None