Ιθάκη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πάτρα με πλοίο
Πάτρα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ιθάκη στο Πάτρα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ιθάκη για Πάτρα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ιθάκη για το Πάτρα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ιθάκη προς το Πάτρα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ιθάκη προς το Πάτρα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Kefalonian Lines ή Ionian Group. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ιθάκη Πάτρα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Kefalonian Lines ή Ionian Group προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ιθάκη προς Πάτρα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ιθάκη προς Πάτρα

Λιμάνι αναχώρησης
Ιθάκη
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Λιμάνι άφιξης
Πάτρα
Ελλάδα
Δυτική Ελλάδα
Απόσταση
90 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Kefalonian Lines, Ionian Group
Συχνότητα διασταυρώσεων
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
3 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ιθάκη Πάτρα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ιθάκη για Πάτρα, θα βρείτε εισιτήρια από 16 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 84 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ιθάκη προς Πάτρα είναι 50 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ιθάκη για το Πάτρα είναι 4 ώρες 10 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 4 ώρες 20 λεπτά για να φτάσουν στο Πάτρα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Πάτρα σε 3 ώρες 50 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ιθάκη στις 07:40. Το τελευταίο πλοίο για το Πάτρα αναχωρεί από το λιμάνι του Ιθάκη στις 08:45.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ιθάκη προς το Πάτρα
50 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ιθάκη Πάτρα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
16 € - 84 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ιθάκη Πάτρα
4 ώρες 10 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Πάτρα
07:40
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Πάτρα
08:45
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Πάτρα
11:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Πάτρα
12:40

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ιθάκη προς το Πάτρα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ιθάκη προς το Πάτρα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Πάτρα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ιθάκη προς το Πάτρα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Θα απολαμβάνετε θέα 360 μοιρών στον ωκεανό από το λιμάνι του Ιθάκη έως το Πάτρα, είτε γευματίζετε είτε χαλαρώνετε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Λόγω της αυξημένης εγρήγορσης που απαιτείται για την οδήγηση ενός αυτοκινήτου σε μακρινά ταξίδια, η οδήγηση είναι εξαντλητική. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Ιθάκη Πάτρα είναι ακριβώς το αντίθετο. Τα πλοία της Kefalonian Lines ή Ionian Group είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Φτάνετε στο Πάτρα χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και η κράτηση καμπίνας για τη διέλευση από το Ιθάκη στο Πάτρα είναι προαιρετική, είναι μια άνεση που πρέπει να απολαύσετε. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ιθάκη και Πάτρα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ιθάκη και Πάτρα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Kefalonian Lines ή Ionian Group, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Kefalonian Lines Ιθάκη Πάτρα
Kefalonian Lines
Η Kefalonian Lines λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Ιθάκη και του Πάτρα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ιθάκη-Πάτρα και να κλείσετε το εισιτήριο της Kefalonian Lines μεταξύ Ιθάκη και Πάτρα. Η Kefalonian Lines πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Πάτρα από το Ιθάκη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Kefalonian Lines
3 ώρες 30 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ionian Group Ιθάκη Πάτρα
Ionian Group
Η Ionian Group λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Ιθάκη και του Πάτρα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ιθάκη-Πάτρα και να κλείσετε το εισιτήριο της Ionian Group μεταξύ Ιθάκη και Πάτρα. Περισσότερες πληροφορίες για την Ionian Group

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ιθάκη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Πάτρα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ιθάκη

Τα πλοία της Kefalonian Lines ή Ionian Group αναχωρούν για το Πάτρα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ιθάκη:

Ithaka (Pisaetos)
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Πάτρα

Τα πλοία της Ionian Group ή Kefalonian Lines φτάνουν στο Πάτρα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Patras Terminal Ferry Sud
Χάρτης
Patras Terminal Ferry Nord
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ιθάκη για το Πάτρα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 3 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 90 km μεταξύ Ιθάκη και Πάτρα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ιθάκη και Πάτρα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Kefalonian Lines και Ionian Group). Επί του παρόντος, υπάρχουν 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Ιθάκη και Πάτρα.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ιθάκη και Πάτρα: Kefalonian Lines και Ionian Group.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Kefalonian Lines, Ionian Group.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Kefalonian Lines, Ionian Group στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ιθάκη Πάτρα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ιθάκη και Πάτρα, θα διανύσετε 90 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ιθάκη προς το Πάτρα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 16 € για τη χαμηλότερη, έως 84 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 50 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ιθάκη στις 07:40 με προορισμό το Πάτρα.

Το τελευταίο πλοίο για Πάτρα αναχωρεί από το Ιθάκη συνήθως στις 08:45.

Πώς είναι η διαδρομή από το Ιθάκη στο Πάτρα;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Ιθάκη στο Πάτρα. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Ιθάκη Πάτρα με τα πλοία Kefalonian Lines ή Ionian Group, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Ιθάκη έως την αποβίβαση στο Πάτρα. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Ιθάκη και το Πάτρα.

Επιβίβαση στο Ιθάκη

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Ιθάκη Πάτρα:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Ιθάκη / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Kefalonian Lines ή Ionian Group) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Ιθάκη. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Ιθάκη - Πάτρα / Στο Ιθάκη, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Ionian Group ή Kefalonian Lines στον τερματικό σταθμό του Ιθάκη. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Πάτρα / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Ιθάκη που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Kefalonian Lines ή Ionian Group για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Ιθάκη και Πάτρα

Στο πλοίο της Ionian Group ή Kefalonian Lines, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το Πάτρα είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Πάτρα:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Πάτρα / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Πάτρα από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Πάτρα.
  • Αφήστε το πλοίο και το Πάτρα είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Πάτρα μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Πάτρα σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης