Ιθάκη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κεφαλονιά με πλοίο
Κεφαλονιά
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ιθάκη στο Κεφαλονιά με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ιθάκη για Κεφαλονιά? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ιθάκη για το Κεφαλονιά είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ιθάκη προς το Κεφαλονιά μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ιθάκη προς το Κεφαλονιά όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Ionian Group. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ιθάκη Κεφαλονιά που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Ionian Group προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ιθάκη προς Κεφαλονιά, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ιθάκη προς Κεφαλονιά

Λιμάνι αναχώρησης
Ιθάκη
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Λιμάνι άφιξης
Κεφαλονιά
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Απόσταση
25 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Ionian Group
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ιθάκη προς το Κεφαλονιά;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ιθάκη προς το Κεφαλονιά μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Κεφαλονιά. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ιθάκη προς το Κεφαλονιά είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Ιθάκη στο Κεφαλονιά. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Ιθάκη-Κεφαλονιά με το πλοίο της Ionian Group, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Ποτέ δεν θα έχετε τόση ελευθερία και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια μιας πτήσης!
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και η κράτηση καμπίνας για τη διέλευση από το Ιθάκη στο Κεφαλονιά είναι προαιρετική, είναι μια άνεση που πρέπει να απολαύσετε. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο θαλασσινός αέρας έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Κατά τη διάρκεια του πλου Ιθάκη-Κεφαλονιά, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Ionian Group για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Κεφαλονιά γεμάτοι ενέργεια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ιθάκη και Κεφαλονιά;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ιθάκη και Κεφαλονιά με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Ionian Group, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Ionian Group Ιθάκη Κεφαλονιά
Ionian Group
Η Ionian Group λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Ιθάκη και του Κεφαλονιά. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ιθάκη-Κεφαλονιά και να κλείσετε το εισιτήριο της Ionian Group μεταξύ Ιθάκη και Κεφαλονιά. Περισσότερες πληροφορίες για την Ionian Group

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ιθάκη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Κεφαλονιά;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ιθάκη

Τα πλοία της Ionian Group αναχωρούν για το Κεφαλονιά από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ιθάκη:

Ithaka (Pisaetos)
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Κεφαλονιά

Τα πλοία της Ionian Group φτάνουν στο Κεφαλονιά από τα ακόλουθα λιμάνια:

Argostoli
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ιθάκη και Κεφαλονιά: Ionian Group.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Ionian Group.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Ionian Group στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ιθάκη Κεφαλονιά, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ιθάκη και Κεφαλονιά, θα διανύσετε 25 km.

Ζήστε μια εμπειρία από το Ιθάκη προς το Κεφαλονιά με το πλοίο

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Ιθάκη και Κεφαλονιά. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Ιθάκη Κεφαλονιά με τα πλοία Ionian Group, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Ιθάκη έως την αποβίβαση στο Κεφαλονιά. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Ιθάκη και το Κεφαλονιά.

Επιβίβαση στο Ιθάκη

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Ιθάκη Κεφαλονιά, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Ιθάκη / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Ionian Group) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Ιθάκη. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Ιθάκη - Κεφαλονιά / Πηγαίνετε στο γκισέ της Ionian Group στον τερματικό σταθμό του Ιθάκη για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Κεφαλονιά / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Ιθάκη που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Ionian Group για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Ιθάκη και Κεφαλονιά

Στα πλοία της Ionian Group, υπάρχει κάτι για όλους. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το Κεφαλονιά είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Κεφαλονιά:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Κεφαλονιά / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Κεφαλονιά από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Κεφαλονιά.
  • Αφήστε το πλοίο και το Κεφαλονιά είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Κεφαλονιά είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Κεφαλονιά αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης