Προτεινόμενη διαδρομή
Ιθάκη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κέρκυρα με πλοίο
Κέρκυρα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ιθάκη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σάμη
Σάμη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κέρκυρα
Κέρκυρα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ιθάκη στο Κέρκυρα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ιθάκη για Κέρκυρα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ιθάκη για το Κέρκυρα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ιθάκη προς το Κέρκυρα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ιθάκη προς το Κέρκυρα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Lefkada Palace, Ionian Group ή Kefalonian Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ιθάκη Κέρκυρα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Lefkada Palace προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ιθάκη προς Κέρκυρα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ιθάκη προς Κέρκυρα

Λιμάνι αναχώρησης
Ιθάκη
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Λιμάνι άφιξης
Κέρκυρα
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Απόσταση
156 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Lefkada Palace, Ionian Group, Kefalonian Lines
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ιθάκη προς το Κέρκυρα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ιθάκη προς το Κέρκυρα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Κέρκυρα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ιθάκη προς το Κέρκυρα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Ιθάκη στο Κέρκυρα με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Κέρκυρα για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Όταν βρισκόμαστε στην ακτή, συχνά αναζητούμε μέρη που προσφέρουν την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Θα απολαμβάνετε θέα 360 μοιρών στον ωκεανό από το λιμάνι του Ιθάκη έως το Κέρκυρα, είτε γευματίζετε είτε χαλαρώνετε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ταξίδι με το πλοίο Ιθάκη Κέρκυρα είναι το αντίθετο! Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Lefkada Palace που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φτάσετε στο Κέρκυρα εντελώς χαλαροί.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ιθάκη και Κέρκυρα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ιθάκη και Κέρκυρα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Lefkada Palace, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Lefkada Palace Ιθάκη Κέρκυρα
Lefkada Palace
Η Lefkada Palace λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Ιθάκη και του Κέρκυρα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ιθάκη-Κέρκυρα και να κλείσετε το εισιτήριο της Lefkada Palace μεταξύ Ιθάκη και Κέρκυρα. Περισσότερες πληροφορίες για την Lefkada Palace

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ιθάκη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Κέρκυρα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ιθάκη

Τα πλοία της Lefkada Palace αναχωρούν για το Κέρκυρα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ιθάκη:

Ithaka (Pisaetos)
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Κέρκυρα

Τα πλοία της Lefkada Palace φτάνουν στο Κέρκυρα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Kerkyra
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Ιθάκη προς Κέρκυρα
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ιθάκη και Κέρκυρα: Lefkada Palace.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Lefkada Palace, Ionian Group, Kefalonian Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Lefkada Palace, Ionian Group, Kefalonian Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ιθάκη Κέρκυρα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ιθάκη και Κέρκυρα, θα διανύσετε 156 km.

Πώς είναι η διαδρομή από το Ιθάκη στο Κέρκυρα;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Ιθάκη και Κέρκυρα. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Ιθάκη έως την αποβίβαση στο Κέρκυρα, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Lefkada Palace, Ionian Group και Kefalonian Lines. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Ιθάκη και το Κέρκυρα.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Ιθάκη

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Ιθάκη Κέρκυρα, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Ιθάκη / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Lefkada Palace) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Ιθάκη. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Ιθάκη - Κέρκυρα / Στον τερματικό σταθμό του Ιθάκη, αναζητήστε τα γκισέ της Lefkada Palace και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Κέρκυρα / Στον τερματικό σταθμό του Ιθάκη εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Lefkada Palace θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Ιθάκη προς το Κέρκυρα

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Lefkada Palace όπως επιθυμεί. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Κέρκυρα

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Κέρκυρα:

  • Το λιμάνι του Κέρκυρα είναι ορατό / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Κέρκυρα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Ιθάκη στο Κέρκυρα με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Κέρκυρα.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Κέρκυρα / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Κέρκυρα δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Κέρκυρα έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης