Προτεινόμενη διαδρομή
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μαντούδι με πλοίο
Μαντούδι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σκιάθος
Σκιάθος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μαντούδι
Μαντούδι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Θεσσαλονίκη στο Μαντούδι με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Θεσσαλονίκη για Μαντούδι? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Θεσσαλονίκη για το Μαντούδι είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Θεσσαλονίκη προς το Μαντούδι μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Θεσσαλονίκη προς το Μαντούδι όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Sea Jets, Anes Ferries ή Hellenic Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Θεσσαλονίκη Μαντούδι που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Sea Jets προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Μαντούδι, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Θεσσαλονίκη προς Μαντούδι

Λιμάνι αναχώρησης
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα
Κεντρική Μακεδονία
Λιμάνι άφιξης
Μαντούδι
Ελλάδα
Κεντρική Ελλάδα
Απόσταση
210 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Sea Jets, Anes Ferries, Hellenic Seaways
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Θεσσαλονίκη προς το Μαντούδι;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Θεσσαλονίκη προς το Μαντούδι μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Μαντούδι. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Θεσσαλονίκη προς το Μαντούδι είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Κατά γενικό κανόνα, ένα ταξίδι από το Θεσσαλονίκη στο Μαντούδι είναι πολύ πιο γρήγορο με αεροπλάνο. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Θεσσαλονίκη-Μαντούδι με το πλοίο της Sea Jets, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Το προσωπικό της Sea Jets θα είναι στη διάθεσή σας από τη στιγμή που το πλοίο θα αναχωρήσει από το Θεσσαλονίκη μέχρι την αναχώρησή του από το Μαντούδι. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.
Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Θεσσαλονίκη στο Μαντούδι με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Μαντούδι για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Θεσσαλονίκη και Μαντούδι;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Θεσσαλονίκη και Μαντούδι με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Sea Jets, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Sea Jets Θεσσαλονίκη Μαντούδι
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Θεσσαλονίκη-Μαντούδι και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Θεσσαλονίκη και Μαντούδι. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Θεσσαλονίκη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Μαντούδι;

Λιμάνι αναχώρησης στο Θεσσαλονίκη

Τα πλοία της Sea Jets αναχωρούν για το Μαντούδι από τα ακόλουθα λιμάνια στο Θεσσαλονίκη:

Thessaloniki
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Μαντούδι

Τα πλοία της Sea Jets φτάνουν στο Μαντούδι από τα ακόλουθα λιμάνια:

Mantoudi
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Μαντούδι
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Θεσσαλονίκη και Μαντούδι: Sea Jets.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Sea Jets, Anes Ferries, Hellenic Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Sea Jets, Anes Ferries, Hellenic Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Θεσσαλονίκη Μαντούδι, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Θεσσαλονίκη και Μαντούδι, θα διανύσετε 210 km.

Πώς είναι η διέλευση από το Θεσσαλονίκη προς το Μαντούδι;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Θεσσαλονίκη και Μαντούδι. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Θεσσαλονίκη Μαντούδι με τα πλοία Sea Jets, Anes Ferries ή Hellenic Seaways, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Θεσσαλονίκη έως την αποβίβαση στο Μαντούδι. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Θεσσαλονίκη και το Μαντούδι.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Θεσσαλονίκη

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Θεσσαλονίκη Μαντούδι:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Θεσσαλονίκη / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Sea Jets) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Θεσσαλονίκη. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Θεσσαλονίκη - Μαντούδι / Πηγαίνετε στο γκισέ της Sea Jets στον τερματικό σταθμό του Θεσσαλονίκη για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Μαντούδι / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Θεσσαλονίκη που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Sea Jets θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Θεσσαλονίκη και Μαντούδι

Στο πλοίο της Sea Jets, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Μαντούδι

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Μαντούδι:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Μαντούδι / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Μαντούδι. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Μαντούδι από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Μαντούδι.
  • Αφήστε το πλοίο και το Μαντούδι είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Μαντούδι δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Τέλος, η παραμονή σας στο Μαντούδι αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης