Ταξιδεύοντας με πλοίο από Ηνωμένο Βασίλειο προς Βέλγιο

Το ταξίδι με πλοίο από Ηνωμένο Βασίλειο προς Βέλγιο είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Ηνωμένο Βασίλειο Βέλγιο εκτελούνται από 2 ναυτιλιακές εταιρείες (P&O Ferries ή TransEuropa Ferries) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Ostend, Ramsgate, Zeebrugge και Hull.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Ηνωμένο Βασίλειο Βέλγιο, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από P&O Ferries και TransEuropa Ferries.

Με συνολική συχνότητα πάνω από 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα, ανάλογα με την εποχή του έτους, έχετε πολλές επιλογές για να σχεδιάσετε το ταξίδι σας με πλοίο Ηνωμένο Βασίλειο Βέλγιο.

Πλοία Ηνωμένο Βασίλειο Βέλγιο σε αριθμούς

Χώρες
Ηνωμένο Βασίλειο
Βέλγιο
Αριθμός διασταυρώσεων
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Αριθμός λιμένων
4
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
2
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Ηνωμένο Βασίλειο - Βέλγιο

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Ηνωμένο Βασίλειο προς Βέλγιο; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Ηνωμένο Βασίλειο και Βέλγιο. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της TransEuropa Ferries ή P&O Ferries προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Hull, Zeebrugge, Ramsgate ή Ostend χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηνωμένο Βασίλειο Βέλγιο που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των P&O Ferries ή TransEuropa Ferries. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 2 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Ηνωμένο Βασίλειο και Βέλγιο!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Ηνωμένο Βασίλειο Βέλγιο - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι μεταξύ Ηνωμένο Βασίλειο και Βέλγιο

Βέλγιο: Επίσκεψη στη χώρα μετά την διασυνοριακή σας επιβίβαση

Τα κυριότερα λιμάνια του Βελγίου :
1. Λιμάνι της Οστάνδης: Αυτό το ιστορικό λιμάνι βρίσκεται στις βελγικές ακτές και αποτελεί ιδανικό σημείο εκκίνησης για το ταξίδι με πλοίο προς την Αγγλία. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια ποικιλία από διασταυρώσεις που συνδέουν την Οστάνδη με το Ντόβερ ή το Ράμσγκεϊτ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα ευέλικτα δρομολόγια και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του λιμανιού το καθιστούν δημοφιλή επιλογή για τους ταξιδιώτες.
2. Λιμάνι Zeebrugge: Το λιμάνι αυτό, που βρίσκεται κοντά στη γοητευτική πόλη της Μπριζ, θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα της Βόρειας Ευρώπης. Από τη Ζεεμπρούγκε αναχωρούν τακτικά πλοία για τη Σκωτία, την Αγγλία και τη Νορβηγία. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τη διέλευσή σας για να θαυμάσετε την ομορφιά της βελγικής ακτογραμμής και να απολαύσετε τις κορυφαίες εγκαταστάσεις επί του πλοίου.
3. Λιμάνι της Αμβέρσας: Γνωστή ως το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης, η Αμβέρσα είναι ένα must για όλους τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν με πλοίο στο Βέλγιο. Το λιμάνι προσφέρει συνδέσεις με διάφορους προορισμούς στην Ευρώπη, όπως η Σκανδιναβία, η Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ιρλανδία. Εξερευνήστε αυτό το πολυσύχναστο λιμάνι και ανακαλύψτε τα κοντινά αξιοθέατα, συμπεριλαμβανομένου του ιστορικού κέντρου της Αμβέρσας.

Ακτοπλοϊκές εταιρείες στο Βέλγιο :
1. P&O Ferries: Μία από τις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρείες στον κόσμο, η P&O Ferries προσφέρει διασταυρώσεις μεταξύ της Οστάνδης και του Ντόβερ. Τα πλοία της εταιρείας φημίζονται για την άνεση και τις ποιοτικές εγκαταστάσεις τους. Υπάρχουν εστιατόρια, καταστήματα αφορολόγητων ειδών και πολλές δραστηριότητες επί του πλοίου για να διασκεδάσετε καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.
2. DFDS Seaways: Η εταιρεία αυτή προσφέρει τακτικά δρομολόγια μεταξύ Zeebruges και Rosyth (Σκωτία) και μεταξύ Zeebruges και Hull (Αγγλία). Τα πορθμεία της DFDS Seaways είναι εξοπλισμένα με άνετες καμπίνες, εστιατόρια, μπαρ και χώρους χαλάρωσης για να σας εξασφαλίσουν ένα ευχάριστο ταξίδι.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None