Προτεινόμενη διαδρομή
Δουβλίνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λίβερπουλ με αεροπορικά, πλοίο
Λίβερπουλ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Δουβλίνο
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ντάγκλας
Ντάγκλας
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Λίβερπουλ
Λίβερπουλ
Δείτε τιμές
Δουβλίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μάντσεστερ
Μάντσεστερ
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο, λεωφορείο για Λίβερπουλ
Λίβερπουλ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Δουβλίνο στο Λίβερπουλ με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Δουβλίνο για Λίβερπουλ? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Δουβλίνο για το Λίβερπουλ είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Δουβλίνο προς το Λίβερπουλ μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Δουβλίνο προς το Λίβερπουλ όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Isle of Man Steam Packet, Seatruck Ferries ή P&O Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Δουβλίνο Λίβερπουλ που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της P&O Ferries ή Seatruck Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Δουβλίνο προς Λίβερπουλ, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Δουβλίνο προς Λίβερπουλ

Λιμάνι αναχώρησης
Δουβλίνο
Ιρλανδία
Λιμάνι άφιξης
Λίβερπουλ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
218 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Isle of Man Steam Packet, Seatruck Ferries, P&O Ferries
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Δουβλίνο Λίβερπουλ: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Δουβλίνο για Λίβερπουλ, θα βρείτε εισιτήρια από 149 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 308 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Δουβλίνο προς Λίβερπουλ είναι 184 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Δουβλίνο για το Λίβερπουλ είναι 7 ώρες 30 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 7 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Λίβερπουλ, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Λίβερπουλ σε 7 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Δουβλίνο στις 09:00. Το τελευταίο πλοίο για το Λίβερπουλ αναχωρεί από το λιμάνι του Δουβλίνο στις 21:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Δουβλίνο προς το Λίβερπουλ
184 €
Εύρος τιμών των πλοίων Δουβλίνο Λίβερπουλ (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
149 € - 308 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Δουβλίνο Λίβερπουλ
7 ώρες 30 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Λίβερπουλ
09:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Λίβερπουλ
21:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Λίβερπουλ
05:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Λίβερπουλ
16:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Δουβλίνο προς το Λίβερπουλ;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Δουβλίνο προς το Λίβερπουλ μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Λίβερπουλ. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Δουβλίνο προς το Λίβερπουλ είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Δουβλίνο στο Λίβερπουλ με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Λίβερπουλ για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Δουβλίνο στο Λίβερπουλ. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Δουβλίνο Λίβερπουλ με τη Seatruck Ferries ή P&O Ferries, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με άλλα μέσα μεταφοράς, συχνά περιοριζόμαστε σε 1 αποσκευή και κάθε επιπλέον αποσκευή χρεώνεται. Στο πλοίο Δουβλίνο Λίβερπουλ, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, εντός της χωρητικότητας του οχήματός σας. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Λίβερπουλ. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του P&O Ferries ή Seatruck Ferries, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Δουβλίνο και Λίβερπουλ;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Δουβλίνο και Λίβερπουλ με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η P&O Ferries ή Seatruck Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

P&O Ferries Δουβλίνο Λίβερπουλ
P&O Ferries
Η P&O Ferries είναι μια αγγλική εταιρεία με έδρα το Ντόβερ. Είναι εισηγμένη στη Vivanoda, η οποία είναι μια μηχανή σύγκρισης που σας επιτρέπει να βρείτε μια φθηνή διέλευση P&O Ferries Δουβλίνο Λίβερπουλ. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Δουβλίνο-Λίβερπουλ και να κλείσετε το εισιτήριο της P&O Ferries μεταξύ Δουβλίνο και Λίβερπουλ. Περισσότερες πληροφορίες για την P&O Ferries
Seatruck Ferries Δουβλίνο Λίβερπουλ
Seatruck Ferries
Η Seatruck Ferries λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιρλανδία και Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Δουβλίνο και του Λίβερπουλ. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Δουβλίνο-Λίβερπουλ και να κλείσετε το εισιτήριο της Seatruck Ferries μεταξύ Δουβλίνο και Λίβερπουλ. Περισσότερες πληροφορίες για την Seatruck Ferries

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Δουβλίνο; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Λίβερπουλ;

Λιμάνι αναχώρησης στο Δουβλίνο

Τα πλοία της P&O Ferries ή Seatruck Ferries αναχωρούν για το Λίβερπουλ από τα ακόλουθα λιμάνια στο Δουβλίνο:

Dublin Ferries Terminal 1
Χάρτης
Dublin P&O Ferries Terminal 3
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Λίβερπουλ

Τα πλοία της Seatruck Ferries ή P&O Ferries φτάνουν στο Λίβερπουλ από τα ακόλουθα λιμάνια:

Liverpool Isle of Man and Dublin Terminal
Χάρτης
Liverpool Birkenhead Ferry Terminal
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Δουβλίνο προς Λίβερπουλ
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Δουβλίνο και Λίβερπουλ: P&O Ferries και Seatruck Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Isle of Man Steam Packet, Seatruck Ferries, P&O Ferries.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Δουβλίνο και Λίβερπουλ, θα διανύσετε 218 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Δουβλίνο προς το Λίβερπουλ, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 149 € για τη χαμηλότερη, έως 308 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 184 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Δουβλίνο στις 09:00 με προορισμό το Λίβερπουλ.

Το τελευταίο πλοίο για Λίβερπουλ αναχωρεί από το Δουβλίνο συνήθως στις 21:30.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης