Προτεινόμενη διαδρομή
Γύθειο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αντικύθηρα με πλοίο
Αντικύθηρα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Γύθειο
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κύθηρα
Κύθηρα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αντικύθηρα
Αντικύθηρα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Γύθειο στο Αντικύθηρα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Γύθειο για Αντικύθηρα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Γύθειο για το Αντικύθηρα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Γύθειο προς το Αντικύθηρα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Γύθειο προς το Αντικύθηρα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η LANE Sea Line, Sea Jets ή Lane Sea Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Γύθειο Αντικύθηρα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Sea Jets ή Lane Sea Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Γύθειο προς Αντικύθηρα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Γύθειο προς Αντικύθηρα

Λιμάνι αναχώρησης
Γύθειο
Ελλάδα
Πελοπόννησος
Λιμάνι άφιξης
Αντικύθηρα
Ελλάδα
Αττική
Απόσταση
117 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Γύθειο προς το Αντικύθηρα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Γύθειο προς το Αντικύθηρα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Αντικύθηρα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Γύθειο προς το Αντικύθηρα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Γύθειο στο Αντικύθηρα κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Το προσωπικό της Sea Jets ή Lane Sea Lines θα είναι στη διάθεσή σας από τη στιγμή που το πλοίο θα αναχωρήσει από το Γύθειο μέχρι την αναχώρησή του από το Αντικύθηρα. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Γύθειο Αντικύθηρα, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Sea Jets ή Lane Sea Lines, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Γύθειο και Αντικύθηρα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Γύθειο και Αντικύθηρα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Sea Jets ή Lane Sea Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Sea Jets Γύθειο Αντικύθηρα
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Γύθειο-Αντικύθηρα και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Γύθειο και Αντικύθηρα. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
Lane Sea Lines Γύθειο Αντικύθηρα
Lane Sea Lines
Η Lane Sea Lines λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Γύθειο και του Αντικύθηρα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Γύθειο-Αντικύθηρα και να κλείσετε το εισιτήριο της Lane Sea Lines μεταξύ Γύθειο και Αντικύθηρα. Περισσότερες πληροφορίες για την Lane Sea Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Γύθειο; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Αντικύθηρα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Γύθειο

Τα πλοία της Sea Jets ή Lane Sea Lines αναχωρούν για το Αντικύθηρα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Γύθειο:

Gytheio
Χάρτης
Gythion
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Αντικύθηρα

Τα πλοία της Lane Sea Lines ή Sea Jets φτάνουν στο Αντικύθηρα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Antikythira
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Γύθειο προς Αντικύθηρα
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Γύθειο και Αντικύθηρα: Sea Jets και Lane Sea Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Γύθειο Αντικύθηρα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Γύθειο και Αντικύθηρα, θα διανύσετε 117 km.

Η εμπειρία σας από το Γύθειο προς το Αντικύθηρα

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Γύθειο στο Αντικύθηρα. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Γύθειο έως την αποβίβαση στο Αντικύθηρα, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της LANE Sea Line, Sea Jets και Lane Sea Lines. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Γύθειο και το Αντικύθηρα.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Γύθειο

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Γύθειο Αντικύθηρα, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Γύθειο / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Γύθειο αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Lane Sea Lines ή Sea Jets. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Γύθειο - Αντικύθηρα / Στο Γύθειο, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Lane Sea Lines ή Sea Jets στον τερματικό σταθμό του Γύθειο. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Αντικύθηρα / Από τον τερματικό σταθμό του Γύθειο θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Lane Sea Lines ή Sea Jets θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Γύθειο και Αντικύθηρα

Στο πλοίο της Lane Sea Lines ή Sea Jets, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Αντικύθηρα

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Αντικύθηρα:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Αντικύθηρα / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Αντικύθηρα από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Αντικύθηρα.
  • Αφήστε το πλοίο και το Αντικύθηρα είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Αντικύθηρα μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Αντικύθηρα σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης