Προτεινόμενη διαδρομή
Γαλατάς
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σπέτσες με πλοίο
Σπέτσες
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Γαλατάς
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ύδρα
Ύδρα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σπέτσες
Σπέτσες
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Γαλατάς στο Σπέτσες με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Γαλατάς για Σπέτσες? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Γαλατάς για το Σπέτσες είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Γαλατάς προς το Σπέτσες μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Γαλατάς προς το Σπέτσες όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways ή Alpha Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Γαλατάς Σπέτσες που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Γαλατάς προς Σπέτσες, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Γαλατάς προς Σπέτσες

Λιμάνι αναχώρησης
Γαλατάς
Ελλάδα
Λιμάνι άφιξης
Σπέτσες
Ελλάδα
Αττική
Απόσταση
210 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Alpha Lines
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Γαλατάς προς το Σπέτσες;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Γαλατάς προς το Σπέτσες μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σπέτσες. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Γαλατάς προς το Σπέτσες είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Τα πάντα στην κοινωνία μας πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της Hellenic Seaways για τα 210 km μεταξύ Γαλατάς και Σπέτσες θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Μπορεί να βρείτε τη διαδρομή Γαλατάς-Σπέτσες λίγο πιο σύντομη!
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη του θαλασσινού αέρα για την υγεία είναι πολλά. Στο Γαλατάς, μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της Hellenic Seaways και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Σπέτσες γεμάτοι ενέργεια.
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και η κράτηση καμπίνας για τη διέλευση από το Γαλατάς στο Σπέτσες είναι προαιρετική, είναι μια άνεση που πρέπει να απολαύσετε. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Γαλατάς και Σπέτσες;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Γαλατάς και Σπέτσες με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Γαλατάς Σπέτσες
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Γαλατάς-Σπέτσες και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Γαλατάς και Σπέτσες. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Γαλατάς; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σπέτσες;

Λιμάνι αναχώρησης στο Γαλατάς

Τα πλοία της Hellenic Seaways αναχωρούν για το Σπέτσες από τα ακόλουθα λιμάνια στο Γαλατάς:

Port of Galatas
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σπέτσες

Τα πλοία της Hellenic Seaways φτάνουν στο Σπέτσες από τα ακόλουθα λιμάνια:

Spetses
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Γαλατάς προς Σπέτσες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Γαλατάς και Σπέτσες: Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Alpha Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Alpha Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Γαλατάς Σπέτσες, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Γαλατάς και Σπέτσες, θα διανύσετε 210 km.

Ζήστε μια εμπειρία από το Γαλατάς προς το Σπέτσες με το πλοίο

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Γαλατάς στο Σπέτσες, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Hellenic Seaways ή Alpha Lines, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Γαλατάς έως την αποβίβαση στο Σπέτσες. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Γαλατάς και το Σπέτσες.

Επιβίβαση στο Γαλατάς

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Γαλατάς Σπέτσες, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Γαλατάς / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Γαλατάς αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Γαλατάς - Σπέτσες / Στο Γαλατάς, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Hellenic Seaways στον τερματικό σταθμό του Γαλατάς. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σπέτσες / Από τον τερματικό σταθμό του Γαλατάς θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Hellenic Seaways για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Διασχίζοντας το Γαλατάς προς το Σπέτσες: επί του πλοίου...

Στο πλοίο της Hellenic Seaways, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το Σπέτσες είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Σπέτσες:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Σπέτσες / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Σπέτσες από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Γαλατάς στο Σπέτσες με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Σπέτσες.
  • Αφήστε το πλοίο και το Σπέτσες είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Σπέτσες δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Σπέτσες σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης