Προτεινόμενη διαδρομή
Γένοβα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Τύνιδα με αεροπορικά, πλοίο
Τύνιδα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Γένοβα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Μασσαλία
Μασσαλία
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Τύνιδα
Τύνιδα
Δείτε τιμές
Γένοβα
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Σιβιταβέκια
Σιβιταβέκια
Ταξιδέψτε με πλοίο για Τύνιδα
Τύνιδα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Γένοβα στο Τύνιδα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Γένοβα για Τύνιδα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Γένοβα για το Τύνιδα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Γένοβα προς το Τύνιδα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Γένοβα προς το Τύνιδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Grandi Navi Veloci, CTN Tunisia Ferries, Grimaldi Lines ή Corsica Linea. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Γένοβα Τύνιδα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της CTN Tunisia Ferries ή Grandi Navi Veloci προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Γένοβα προς Τύνιδα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Γένοβα προς Τύνιδα

Λιμάνι αναχώρησης
Γένοβα
Ιταλία
Λιγουρία
Λιμάνι άφιξης
Τύνιδα
Τυνησία
Απόσταση
852 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Grandi Navi Veloci, CTN Tunisia Ferries, Grimaldi Lines, Corsica Linea
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
22 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Γένοβα Τύνιδα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Γένοβα για Τύνιδα, θα βρείτε εισιτήρια από 103 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 691 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Γένοβα προς Τύνιδα είναι 287 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Γένοβα για το Τύνιδα είναι 20 ώρες 31 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 29 ώρες για να φτάσουν στο Τύνιδα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Τύνιδα σε . Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Γένοβα στις 12:00. Το τελευταίο πλοίο για το Τύνιδα αναχωρεί από το λιμάνι του Γένοβα στις 22:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Γένοβα προς το Τύνιδα
287 €
Εύρος τιμών των πλοίων Γένοβα Τύνιδα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
103 € - 691 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Γένοβα Τύνιδα
20 ώρες 31 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Τύνιδα
12:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Τύνιδα
22:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Τύνιδα
09:45
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Τύνιδα
22:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Γένοβα προς το Τύνιδα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Γένοβα προς το Τύνιδα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Τύνιδα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Γένοβα προς το Τύνιδα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Γένοβα-Τύνιδα με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Τύνιδα για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Κατά τη διάρκεια του πλου Γένοβα-Τύνιδα, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της CTN Tunisia Ferries ή Grandi Navi Veloci για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Τύνιδα νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Γένοβα στο Τύνιδα κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Γένοβα και Τύνιδα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Γένοβα και Τύνιδα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η CTN Tunisia Ferries ή Grandi Navi Veloci, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

CTN Tunisia Ferries Γένοβα Τύνιδα
CTN Tunisia Ferries
Από το 1959, η Tunisia Ferries εκτελεί ναυτιλιακές υπηρεσίες από την Τυνησία προς τις κύριες χώρες της Μεσογείου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Γένοβα-Τύνιδα και να κλείσετε το εισιτήριο της CTN Tunisia Ferries μεταξύ Γένοβα και Τύνιδα. Περισσότερες πληροφορίες για την CTN Tunisia Ferries
Grandi Navi Veloci Γένοβα Τύνιδα
Grandi Navi Veloci
Η Grandi Navi Veloci είναι ιταλική εταιρεία και ένας από τους ηγέτες στις επιβατικές μεταφορές στη Μεσόγειο. Εξυπηρετεί την Ιταλία (Σικελία και Σαρδηνία), την Ισπανία, την Τυνησία, την Αλγερία, τη Γαλλία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Γένοβα-Τύνιδα και να κλείσετε το εισιτήριο της Grandi Navi Veloci μεταξύ Γένοβα και Τύνιδα. Η Grandi Navi Veloci πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Τύνιδα από το Γένοβα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 22 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Grandi Navi Veloci
22 ώρες 20 λεπτά
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Γένοβα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Τύνιδα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Γένοβα

Τα πλοία της CTN Tunisia Ferries ή Grandi Navi Veloci αναχωρούν για το Τύνιδα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Γένοβα:

Ponte Assereto
Χάρτης
Ponte Colombo
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Τύνιδα

Τα πλοία της Grandi Navi Veloci ή CTN Tunisia Ferries φτάνουν στο Τύνιδα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Tunis
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Γένοβα προς Τύνιδα
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Γένοβα για το Τύνιδα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 22 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 852 km μεταξύ Γένοβα και Τύνιδα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Γένοβα και Τύνιδα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (CTN Tunisia Ferries και Grandi Navi Veloci). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Γένοβα και Τύνιδα.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Γένοβα και Τύνιδα: CTN Tunisia Ferries και Grandi Navi Veloci.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Grandi Navi Veloci, CTN Tunisia Ferries, Grimaldi Lines, Corsica Linea.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Γένοβα και Τύνιδα, θα διανύσετε 852 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Γένοβα προς το Τύνιδα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 103 € για τη χαμηλότερη, έως 691 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 287 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Γένοβα στις 12:00 με προορισμό το Τύνιδα.

Το τελευταίο πλοίο για Τύνιδα αναχωρεί από το Γένοβα συνήθως στις 22:30.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης