Ταξιδεύοντας με πλοίο από Βόρεια Ιρλανδία προς Σκωτία

Το ταξίδι με πλοίο από Βόρεια Ιρλανδία προς Σκωτία είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Βόρεια Ιρλανδία Σκωτία εκτελούνται από 2 ναυτιλιακές εταιρείες (Stena Line ή P&O Ferries) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Troon, Larne, Cairnryan και Μπέλφαστ.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Βόρεια Ιρλανδία Σκωτία, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Stena Line και P&O Ferries.

Με συνολική συχνότητα πάνω από 5 διασταυρώσεις την ημέρα, ανάλογα με την εποχή του έτους, έχετε πολλές επιλογές για να σχεδιάσετε το ταξίδι σας με πλοίο Βόρεια Ιρλανδία Σκωτία.

Πλοία Βόρεια Ιρλανδία Σκωτία σε αριθμούς

Χώρες
Ηνωμένο Βασίλειο
Αριθμός διασταυρώσεων
5 διασταυρώσεις την ημέρα
Αριθμός λιμένων
4
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
3
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
2
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Βόρεια Ιρλανδία - Σκωτία

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Βόρεια Ιρλανδία προς Σκωτία; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Βόρεια Ιρλανδία και Σκωτία. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της P&O Ferries ή Stena Line προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Μπέλφαστ, Cairnryan, Larne ή Troon χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βόρεια Ιρλανδία Σκωτία που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Stena Line ή P&O Ferries. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 3 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Βόρεια Ιρλανδία και Σκωτία!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Βόρεια Ιρλανδία Σκωτία - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Βόρεια Ιρλανδία προς Σκωτία

Σκωτία: Ταξίδι με φέρι και ανακάλυψη της περιοχής

Το Εδιμβούργο, η πρωτεύουσα της Σκωτίας, είναι ένα αξιοθέατο που πρέπει να επισκεφθείτε. Η μεσαιωνική παλιά πόλη, με το επιβλητικό κάστρο της σκαρφαλωμένο σε έναν λόφο, είναι ένα πραγματικό αρχιτεκτονικό στολίδι. Κάντε μια βόλτα στα στενά πλακόστρωτα δρομάκια του Royal Mile και επισκεφθείτε τον καθεδρικό ναό St Giles'. Για μια μοναδική εμπειρία, παρακολουθήστε το Φεστιβάλ του Εδιμβούργου, το οποίο πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι και είναι ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ παραστατικών τεχνών στον κόσμο.

Αν είστε λάτρεις του ουίσκι, κατευθυνθείτε στη Γλασκώβη. Αυτή η ζωντανή πόλη φιλοξενεί πολλά αποστακτήρια όπου μπορείτε να δοκιμάσετε και να απολαύσετε το σκωτσέζικο ουίσκι σε όλο του το μεγαλείο. Και μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Μουσείο Kelvingrove, που φιλοξενεί συναρπαστικές συλλογές τέχνης και ιστορίας.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None