Προτεινόμενη διαδρομή
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Porto Torres με πλοίο
Porto Torres
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Μασσαλία
Μασσαλία
Ταξιδέψτε με πλοίο για Porto Torres
Porto Torres
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Βαρκελώνη στο Porto Torres με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Βαρκελώνη για Porto Torres? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Βαρκελώνη για το Porto Torres είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Βαρκελώνη προς το Porto Torres μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Βαρκελώνη προς το Porto Torres όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Grimaldi Lines ή La Meridionale. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Βαρκελώνη Porto Torres που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Grimaldi Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Βαρκελώνη προς Porto Torres, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Βαρκελώνη προς Porto Torres

Λιμάνι αναχώρησης
Βαρκελώνη
Ισπανία
Καταλονία
Λιμάνι άφιξης
Porto Torres
Ιταλία
Σαρδηνία
Απόσταση
526 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Grimaldi Lines, La Meridionale
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
12 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Βαρκελώνη Porto Torres: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Βαρκελώνη για Porto Torres, θα βρείτε εισιτήρια από 35 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 320 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Βαρκελώνη προς Porto Torres είναι 97 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Βαρκελώνη για το Porto Torres είναι 13 ώρες 19 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 14 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Porto Torres, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Porto Torres σε 12 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Βαρκελώνη στις 02:30. Το τελευταίο πλοίο για το Porto Torres αναχωρεί από το λιμάνι του Βαρκελώνη στις 23:59.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Βαρκελώνη προς το Porto Torres
97 €
Εύρος τιμών των πλοίων Βαρκελώνη Porto Torres (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
35 € - 320 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Βαρκελώνη Porto Torres
13 ώρες 19 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Porto Torres
02:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Porto Torres
23:59
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Porto Torres
09:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Porto Torres
16:45

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Βαρκελώνη και Porto Torres;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Βαρκελώνη και Porto Torres με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Grimaldi Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Grimaldi Lines Βαρκελώνη Porto Torres
Grimaldi Lines
Η Grimaldi Lines ιδρύθηκε το 1947 και εδρεύει στη Νάπολη της Ιταλίας. Προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς διάφορους προορισμούς στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βαρκελώνη-Porto Torres και να κλείσετε το εισιτήριο της Grimaldi Lines μεταξύ Βαρκελώνη και Porto Torres. Η Grimaldi Lines πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Porto Torres από το Βαρκελώνη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 12 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Grimaldi Lines
12 ώρες 20 λεπτά
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Βαρκελώνη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Porto Torres;

Λιμάνι αναχώρησης στο Βαρκελώνη

Τα πλοία της Grimaldi Lines αναχωρούν για το Porto Torres από τα ακόλουθα λιμάνια στο Βαρκελώνη:

Barcelona
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Porto Torres

Τα πλοία της Grimaldi Lines φτάνουν στο Porto Torres από τα ακόλουθα λιμάνια:

Porto Torres
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Βαρκελώνη προς Porto Torres
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Βαρκελώνη για το Porto Torres, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 12 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 526 km μεταξύ Βαρκελώνη και Porto Torres.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Βαρκελώνη και Porto Torres) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Grimaldi Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Βαρκελώνη και Porto Torres.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Βαρκελώνη και Porto Torres: Grimaldi Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Grimaldi Lines, La Meridionale.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Βαρκελώνη προς το Porto Torres, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 35 € για τη χαμηλότερη, έως 320 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 97 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Βαρκελώνη στις 02:30 με προορισμό το Porto Torres.

Το τελευταίο πλοίο για Porto Torres αναχωρεί από το Βαρκελώνη συνήθως στις 23:59.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης