Προτεινόμενη διαδρομή
Βαλένθια
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ίμπιζα με πλοίο, αεροπορικά
Ίμπιζα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βαλένθια
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Denia
Denia
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ίμπιζα
Ίμπιζα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Βαλένθια στο Ίμπιζα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Βαλένθια για Ίμπιζα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Βαλένθια για το Ίμπιζα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Βαλένθια προς το Ίμπιζα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Βαλένθια προς το Ίμπιζα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci ή Trasmed. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Βαλένθια Ίμπιζα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària ή Acciona Trasmediterránea προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Βαλένθια προς Ίμπιζα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Βαλένθια προς Ίμπιζα

Λιμάνι αναχώρησης
Βαλένθια
Ισπανία
Κοινότητας της Βαλένθια
Λιμάνι άφιξης
Ίμπιζα
Ισπανία
Βαλεαρίδες Νήσοι
Απόσταση
168 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
5 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Βαλένθια Ίμπιζα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Βαλένθια για Ίμπιζα, θα βρείτε εισιτήρια από 40 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 187 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Βαλένθια προς Ίμπιζα είναι 97 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Βαλένθια για το Ίμπιζα είναι 6 ώρες 14 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 7 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Ίμπιζα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ίμπιζα σε 5 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Βαλένθια στις 07:00. Το τελευταίο πλοίο για το Ίμπιζα αναχωρεί από το λιμάνι του Βαλένθια στις 23:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Βαλένθια προς το Ίμπιζα
97 €
Εύρος τιμών των πλοίων Βαλένθια Ίμπιζα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
40 € - 187 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Βαλένθια Ίμπιζα
6 ώρες 14 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ίμπιζα
07:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Ίμπιζα
23:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ίμπιζα
02:15
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Ίμπιζα
12:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Βαλένθια προς το Ίμπιζα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Βαλένθια προς το Ίμπιζα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ίμπιζα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Βαλένθια προς το Ίμπιζα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο θαλασσινός αέρας έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Στο Βαλένθια, μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària ή Acciona Trasmediterránea και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Ίμπιζα γεμάτοι ενέργεια.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Βαλένθια Ίμπιζα, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària ή Acciona Trasmediterránea, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Βαλένθια στο Ίμπιζα. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Βαλένθια-Ίμπιζα με το πλοίο της Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci ή Trasmed, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Βαλένθια και Ίμπιζα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Βαλένθια και Ίμπιζα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària ή Acciona Trasmediterránea, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Trasmed Βαλένθια Ίμπιζα
Trasmed
Η Trasmed λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ισπανία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Βαλένθια και του Ίμπιζα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βαλένθια-Ίμπιζα και να κλείσετε το εισιτήριο της Trasmed μεταξύ Βαλένθια και Ίμπιζα. Περισσότερες πληροφορίες για την Trasmed
Grandi Navi Veloci Βαλένθια Ίμπιζα
Grandi Navi Veloci
Η Grandi Navi Veloci είναι ιταλική εταιρεία και ένας από τους ηγέτες στις επιβατικές μεταφορές στη Μεσόγειο. Εξυπηρετεί την Ιταλία (Σικελία και Σαρδηνία), την Ισπανία, την Τυνησία, την Αλγερία, τη Γαλλία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βαλένθια-Ίμπιζα και να κλείσετε το εισιτήριο της Grandi Navi Veloci μεταξύ Βαλένθια και Ίμπιζα. Περισσότερες πληροφορίες για την Grandi Navi Veloci
Baleària Βαλένθια Ίμπιζα
Baleària
Η Baleària ιδρύθηκε το 1997 και είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βαλένθια της Ισπανίας. Προσφέρει διασταυρώσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βαλένθια-Ίμπιζα και να κλείσετε το εισιτήριο της Baleària μεταξύ Βαλένθια και Ίμπιζα. Η Baleària πραγματοποιεί 11 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ίμπιζα από το Βαλένθια και ο χρόνος ταξιδιού είναι 5 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Baleària
5 ώρες
11 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Acciona Trasmediterránea Βαλένθια Ίμπιζα
Acciona Trasmediterránea
Η Acciona Trasmediterránea ιδρύθηκε το 1989 και εδρεύει στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τις μεσογειακές περιοχές της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βαλένθια-Ίμπιζα και να κλείσετε το εισιτήριο της Acciona Trasmediterránea μεταξύ Βαλένθια και Ίμπιζα. Η Acciona Trasmediterránea πραγματοποιεί 6 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ίμπιζα από το Βαλένθια και ο χρόνος ταξιδιού είναι 6 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Acciona Trasmediterránea
6 ώρες 20 λεπτά
6 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Βαλένθια; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ίμπιζα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Βαλένθια

Τα πλοία της Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària ή Acciona Trasmediterránea αναχωρούν για το Ίμπιζα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Βαλένθια:

Valencia
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ίμπιζα

Τα πλοία της Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci ή Trasmed φτάνουν στο Ίμπιζα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Ibiza Eivissa
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Βαλένθια προς Ίμπιζα
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Βαλένθια για το Ίμπιζα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 5 ώρες για να καλύψετε τα 168 km μεταξύ Βαλένθια και Ίμπιζα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Βαλένθια και Ίμπιζα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària και Acciona Trasmediterránea). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Βαλένθια και Ίμπιζα.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Βαλένθια και Ίμπιζα: Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària και Acciona Trasmediterránea.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Βαλένθια Ίμπιζα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Βαλένθια και Ίμπιζα, θα διανύσετε 168 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Βαλένθια προς το Ίμπιζα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 40 € για τη χαμηλότερη, έως 187 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 97 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Βαλένθια στις 07:00 με προορισμό το Ίμπιζα.

Το τελευταίο πλοίο για Ίμπιζα αναχωρεί από το Βαλένθια συνήθως στις 23:00.

Ζήστε μια εμπειρία από το Βαλένθια προς το Ίμπιζα με το πλοίο

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Βαλένθια και Ίμπιζα. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Βαλένθια Ίμπιζα με τα πλοία Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci ή Trasmed, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Βαλένθια έως την αποβίβαση στο Ίμπιζα. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Βαλένθια και το Ίμπιζα.

Αναχώρηση από το Βαλένθια με πλοίο

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Βαλένθια Ίμπιζα, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Βαλένθια / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Βαλένθια αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci ή Trasmed. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Βαλένθια - Ίμπιζα / Στο Βαλένθια, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci ή Trasmed στον τερματικό σταθμό του Βαλένθια. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ίμπιζα / Από τον τερματικό σταθμό του Βαλένθια θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària ή Acciona Trasmediterránea θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Διασχίζοντας το Βαλένθια προς το Ίμπιζα: επί του πλοίου...

Στο πλοίο της Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària ή Acciona Trasmediterránea, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το Ίμπιζα είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Ίμπιζα:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Ίμπιζα / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Ίμπιζα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Ίμπιζα από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Βαλένθια στο Ίμπιζα με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Ίμπιζα.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Ίμπιζα / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Ίμπιζα δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Ίμπιζα σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης