Βίγκο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Illas Cíes με πλοίο
Illas Cíes
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Βίγκο στο Illas Cíes με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Βίγκο για Illas Cíes? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Βίγκο για το Illas Cíes είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Βίγκο προς το Illas Cíes μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Βίγκο προς το Illas Cíes όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Mar de Ons ή Naviera Nabia. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Βίγκο Illas Cíes που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Mar de Ons ή Naviera Nabia προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Βίγκο προς Illas Cíes, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Βίγκο προς Illas Cíes

Λιμάνι αναχώρησης
Βίγκο
Ισπανία
Γαλικία
Λιμάνι άφιξης
Illas Cíes
Ισπανία
Γαλικία
Απόσταση
14 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Mar de Ons, Naviera Nabia
Συχνότητα διασταυρώσεων
14 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Βίγκο προς το Illas Cíes;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Βίγκο προς το Illas Cíes μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Illas Cíes. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Βίγκο προς το Illas Cíes είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Το προσωπικό της Mar de Ons ή Naviera Nabia θα είναι στη διάθεσή σας από τη στιγμή που το πλοίο θα αναχωρήσει από το Βίγκο μέχρι την αναχώρησή του από το Illas Cíes. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Όταν βρισκόμαστε στην ακτή, συχνά αναζητούμε μέρη που προσφέρουν την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Βίγκο Illas Cíes, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Mar de Ons ή Naviera Nabia, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Βίγκο στο Illas Cíes κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Βίγκο και Illas Cíes;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Βίγκο και Illas Cíes με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Mar de Ons ή Naviera Nabia, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Mar de Ons Βίγκο Illas Cíes
Mar de Ons
Η Mar de Ons είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ισπανία και προσφέρει διασταυρώσεις μεταξύ των νησιών της Γαλικίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βίγκο-Illas Cíes και να κλείσετε το εισιτήριο της Mar de Ons μεταξύ Βίγκο και Illas Cíes. Η Mar de Ons πραγματοποιεί 9 διασταυρώσεις την ημέρα για Illas Cíes από το Βίγκο και ο χρόνος ταξιδιού είναι 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Mar de Ons
50 λεπτά
9 διασταυρώσεις την ημέρα
Naviera Nabia Βίγκο Illas Cíes
Naviera Nabia
Η Naviera Nabia λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ισπανία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Βίγκο και του Illas Cíes. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βίγκο-Illas Cíes και να κλείσετε το εισιτήριο της Naviera Nabia μεταξύ Βίγκο και Illas Cíes. Η Naviera Nabia πραγματοποιεί 5 διασταυρώσεις την ημέρα για Illas Cíes από το Βίγκο και ο χρόνος ταξιδιού είναι 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Naviera Nabia
50 λεπτά
5 διασταυρώσεις την ημέρα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Βίγκο; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Illas Cíes;

Λιμάνι αναχώρησης στο Βίγκο

Τα πλοία της Mar de Ons ή Naviera Nabia αναχωρούν για το Illas Cíes από τα ακόλουθα λιμάνια στο Βίγκο:

Vigo
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Illas Cíes

Τα πλοία της Naviera Nabia ή Mar de Ons φτάνουν στο Illas Cíes από τα ακόλουθα λιμάνια:

Cies Islands
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Βίγκο για το Illas Cíes, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 50 λεπτά για να καλύψετε τα 14 km μεταξύ Βίγκο και Illas Cíes.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Βίγκο και Illas Cíes) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Mar de Ons και Naviera Nabia). Επί του παρόντος, υπάρχουν 14 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Βίγκο και Illas Cíes.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Βίγκο και Illas Cíes: Mar de Ons και Naviera Nabia.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Mar de Ons, Naviera Nabia.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Βίγκο και Illas Cíes, θα διανύσετε 14 km.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης