Προτεινόμενη διαδρομή
Αστυπάλαια
Ταξιδέψτε απευθείας στο Χάλκη με πλοίο
Χάλκη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αστυπάλαια
Ταξιδέψτε με πλοίο για Τήλος
Τήλος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Χάλκη
Χάλκη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Αστυπάλαια στο Χάλκη με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Αστυπάλαια για Χάλκη? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Αστυπάλαια για το Χάλκη είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Αστυπάλαια προς το Χάλκη μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Αστυπάλαια προς το Χάλκη όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Dodekanisos Seaways, Alko Ferries ή Blue Star Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Αστυπάλαια Χάλκη που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Dodekanisos Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Αστυπάλαια προς Χάλκη, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Αστυπάλαια προς Χάλκη

Λιμάνι αναχώρησης
Αστυπάλαια
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Λιμάνι άφιξης
Χάλκη
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
122 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Dodekanisos Seaways, Alko Ferries, Blue Star Ferries
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Αστυπάλαια προς το Χάλκη;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Αστυπάλαια προς το Χάλκη μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Χάλκη. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Αστυπάλαια προς το Χάλκη είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη του θαλασσινού αέρα για την υγεία είναι πολλά. Στο Αστυπάλαια, μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της Dodekanisos Seaways και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Χάλκη νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Αστυπάλαια Χάλκη, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Dodekanisos Seaways, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ταξίδι με το πλοίο Αστυπάλαια Χάλκη είναι το αντίθετο! Τα πλοία της Dodekanisos Seaways είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Φτάνετε στο Χάλκη χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Αστυπάλαια και Χάλκη;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Αστυπάλαια και Χάλκη με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Dodekanisos Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Dodekanisos Seaways Αστυπάλαια Χάλκη
Dodekanisos Seaways
Η Dodekanisos Seaways ιδρύθηκε το 1991 και εδρεύει στη Ρόδο, Ελλάδα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα νησιά του Αιγαίου και τα λιμάνια στο Ιόνιο Πέλαγος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αστυπάλαια-Χάλκη και να κλείσετε το εισιτήριο της Dodekanisos Seaways μεταξύ Αστυπάλαια και Χάλκη. Περισσότερες πληροφορίες για την Dodekanisos Seaways

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Αστυπάλαια; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Χάλκη;

Λιμάνι αναχώρησης στο Αστυπάλαια

Τα πλοία της Dodekanisos Seaways αναχωρούν για το Χάλκη από τα ακόλουθα λιμάνια στο Αστυπάλαια:

Astypalea
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Χάλκη

Τα πλοία της Dodekanisos Seaways φτάνουν στο Χάλκη από τα ακόλουθα λιμάνια:

Chalki
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Αστυπάλαια προς Χάλκη
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Αστυπάλαια και Χάλκη: Dodekanisos Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Dodekanisos Seaways, Alko Ferries, Blue Star Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Dodekanisos Seaways, Alko Ferries, Blue Star Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Αστυπάλαια Χάλκη, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Αστυπάλαια και Χάλκη, θα διανύσετε 122 km.

Πώς είναι η διαδρομή από το Αστυπάλαια στο Χάλκη;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Αστυπάλαια και Χάλκη. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Αστυπάλαια έως την αποβίβαση στο Χάλκη, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Dodekanisos Seaways, Alko Ferries και Blue Star Ferries. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Αστυπάλαια και το Χάλκη.

Επιβίβαση στο Αστυπάλαια

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Αστυπάλαια Χάλκη, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Αστυπάλαια / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Αστυπάλαια εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Dodekanisos Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Αστυπάλαια - Χάλκη / Στο Αστυπάλαια, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Dodekanisos Seaways στον τερματικό σταθμό του Αστυπάλαια. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Χάλκη / Από τον τερματικό σταθμό του Αστυπάλαια θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Dodekanisos Seaways για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Αστυπάλαια και Χάλκη

Στο πλοίο της Dodekanisos Seaways, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Χάλκη

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Χάλκη:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Χάλκη / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Χάλκη από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Χάλκη.
  • Αφήστε το πλοίο και το Χάλκη είναι δικό σας / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Χάλκη είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Χάλκη σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης