Αντικύθηρα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κίσσαμος με πλοίο
Κίσσαμος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Αντικύθηρα στο Κίσσαμος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Αντικύθηρα για Κίσσαμος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Αντικύθηρα για το Κίσσαμος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Αντικύθηρα προς το Κίσσαμος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Αντικύθηρα προς το Κίσσαμος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Sea Jets ή Lane Sea Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Αντικύθηρα Κίσσαμος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Sea Jets ή Lane Sea Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Αντικύθηρα προς Κίσσαμος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Αντικύθηρα προς Κίσσαμος

Λιμάνι αναχώρησης
Αντικύθηρα
Ελλάδα
Αττική
Λιμάνι άφιξης
Κίσσαμος
Ελλάδα
Κρήτη
Απόσταση
54 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Sea Jets, Lane Sea Lines
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Αντικύθηρα προς το Κίσσαμος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Αντικύθηρα προς το Κίσσαμος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Κίσσαμος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Αντικύθηρα προς το Κίσσαμος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Κι όμως, θα απολαύσετε τον απόπλου από το Αντικύθηρα με ένα πλοίο της Sea Jets ή Lane Sea Lines που θα διανύσει τα 54 km μέχρι το Κίσσαμος με ταχύτητα μικρότερη από 40 χλμ/ώρα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Κίσσαμος τόσο γρήγορα!
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Για τη διέλευση από το Αντικύθηρα προς το Κίσσαμος, εφόσον όλες οι αποσκευές σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται καμία επιβάρυνση. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Κίσσαμος. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του Sea Jets ή Lane Sea Lines, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Το ταξίδι με πλοίο είναι απλά ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Αντικύθηρα και Κίσσαμος όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με παιδιά. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Αντικύθηρα, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Τα παιδιά σας θα θυμούνται για πολύ καιρό το ακτοπλοϊκό ταξίδι από το Αντικύθηρα στο Κίσσαμος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Αντικύθηρα και Κίσσαμος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Αντικύθηρα και Κίσσαμος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Sea Jets ή Lane Sea Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Sea Jets Αντικύθηρα Κίσσαμος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αντικύθηρα-Κίσσαμος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Αντικύθηρα και Κίσσαμος. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
Lane Sea Lines Αντικύθηρα Κίσσαμος
Lane Sea Lines
Η Lane Sea Lines λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Αντικύθηρα και του Κίσσαμος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αντικύθηρα-Κίσσαμος και να κλείσετε το εισιτήριο της Lane Sea Lines μεταξύ Αντικύθηρα και Κίσσαμος. Περισσότερες πληροφορίες για την Lane Sea Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Αντικύθηρα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Κίσσαμος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Αντικύθηρα

Τα πλοία της Sea Jets ή Lane Sea Lines αναχωρούν για το Κίσσαμος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Αντικύθηρα:

Antikythira
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Κίσσαμος

Τα πλοία της Lane Sea Lines ή Sea Jets φτάνουν στο Κίσσαμος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Kissamos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Αντικύθηρα και Κίσσαμος: Sea Jets και Lane Sea Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Sea Jets, Lane Sea Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Sea Jets, Lane Sea Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Αντικύθηρα Κίσσαμος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Αντικύθηρα και Κίσσαμος, θα διανύσετε 54 km.

Πώς είναι η διαδρομή από το Αντικύθηρα στο Κίσσαμος;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Αντικύθηρα στο Κίσσαμος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Αντικύθηρα έως την αποβίβαση στο Κίσσαμος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Sea Jets και Lane Sea Lines. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Αντικύθηρα και το Κίσσαμος.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Αντικύθηρα

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Αντικύθηρα Κίσσαμος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Αντικύθηρα / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Sea Jets ή Lane Sea Lines) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Αντικύθηρα. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Αντικύθηρα - Κίσσαμος / Στον τερματικό σταθμό του Αντικύθηρα, αναζητήστε τα γκισέ της Sea Jets ή Lane Sea Lines και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Κίσσαμος / Στον τερματικό σταθμό του Αντικύθηρα εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Lane Sea Lines ή Sea Jets θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Αντικύθηρα και Κίσσαμος

Στο πλοίο της Lane Sea Lines ή Sea Jets, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το Κίσσαμος είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Κίσσαμος:

  • Το λιμάνι του Κίσσαμος είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Κίσσαμος από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Κίσσαμος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Κίσσαμος είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Κίσσαμος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Κίσσαμος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης