Προτεινόμενη διαδρομή
Αντικύθηρα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αθηνα με πλοίο
Αθηνα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αντικύθηρα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κύθηρα
Κύθηρα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αθηνα
Αθηνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Αντικύθηρα στο Πειραιάς (Αθήνα) με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Αντικύθηρα για Πειραιάς (Αθήνα)? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Αντικύθηρα για το Πειραιάς (Αθήνα) είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Αντικύθηρα προς το Πειραιάς (Αθήνα) μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Αντικύθηρα προς το Πειραιάς (Αθήνα) όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η LANE Sea Line, Sea Jets ή Lane Sea Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Αντικύθηρα Πειραιάς (Αθήνα) που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Sea Jets ή Lane Sea Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Αντικύθηρα προς Πειραιάς (Αθήνα), απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Αντικύθηρα προς Πειραιάς (Αθήνα)

Λιμάνι αναχώρησης
Αντικύθηρα
Ελλάδα
Αττική
Λιμάνι άφιξης
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Απόσταση
236 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Αντικύθηρα Πειραιάς (Αθήνα): Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Αντικύθηρα για Πειραιάς (Αθήνα), θα βρείτε εισιτήρια από 24 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 167 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Αντικύθηρα προς Πειραιάς (Αθήνα) είναι 96 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Αντικύθηρα για το Πειραιάς (Αθήνα) είναι 9 ώρες 15 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 9 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Πειραιάς (Αθήνα), ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Πειραιάς (Αθήνα) σε 9 ώρες 15 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Αντικύθηρα στις 10:15.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Αντικύθηρα προς το Πειραιάς (Αθήνα)
96 €
Εύρος τιμών των πλοίων Αντικύθηρα Πειραιάς (Αθήνα) (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
24 € - 167 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Αντικύθηρα Πειραιάς (Αθήνα)
9 ώρες 15 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Πειραιάς (Αθήνα)
10:15
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Πειραιάς (Αθήνα)
19:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Αντικύθηρα προς το Πειραιάς (Αθήνα);

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Αντικύθηρα προς το Πειραιάς (Αθήνα) μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Πειραιάς (Αθήνα). Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Αντικύθηρα προς το Πειραιάς (Αθήνα) είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Αντικύθηρα Πειραιάς (Αθήνα), είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Sea Jets ή Lane Sea Lines, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Στο Αντικύθηρα, μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της Sea Jets ή Lane Sea Lines και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Πειραιάς (Αθήνα) νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.
Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Αντικύθηρα-Πειραιάς (Αθήνα), από την επιβίβαση στο λιμάνι του Αντικύθηρα έως την αποβίβαση στο Πειραιάς (Αθήνα), εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της Sea Jets ή Lane Sea Lines είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Ένα γραφείο πληροφοριών βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Αντικύθηρα και Πειραιάς (Αθήνα);

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Αντικύθηρα και Πειραιάς (Αθήνα) με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Sea Jets ή Lane Sea Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Sea Jets Αντικύθηρα Πειραιάς (Αθήνα)
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αντικύθηρα-Πειραιάς (Αθήνα) και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Αντικύθηρα και Πειραιάς (Αθήνα). Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
Lane Sea Lines Αντικύθηρα Πειραιάς (Αθήνα)
Lane Sea Lines
Η Lane Sea Lines λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Αντικύθηρα και του Πειραιάς (Αθήνα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αντικύθηρα-Πειραιάς (Αθήνα) και να κλείσετε το εισιτήριο της Lane Sea Lines μεταξύ Αντικύθηρα και Πειραιάς (Αθήνα). Περισσότερες πληροφορίες για την Lane Sea Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Αντικύθηρα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Πειραιάς (Αθήνα);

Λιμάνι αναχώρησης στο Αντικύθηρα

Τα πλοία της Sea Jets ή Lane Sea Lines αναχωρούν για το Πειραιάς (Αθήνα) από τα ακόλουθα λιμάνια στο Αντικύθηρα:

Antikythira
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Πειραιάς (Αθήνα)

Τα πλοία της Lane Sea Lines ή Sea Jets φτάνουν στο Πειραιάς (Αθήνα) από τα ακόλουθα λιμάνια:

Athens Piraeus E1
Χάρτης
Athens Piraeus E6
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Αντικύθηρα προς Πειραιάς (Αθήνα)
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Αντικύθηρα και Πειραιάς (Αθήνα): Sea Jets και Lane Sea Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Αντικύθηρα Πειραιάς (Αθήνα), μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Αντικύθηρα και Πειραιάς (Αθήνα), θα διανύσετε 236 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Αντικύθηρα προς το Πειραιάς (Αθήνα), μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 24 € για τη χαμηλότερη, έως 167 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 96 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Αντικύθηρα στις 10:15 με προορισμό το Πειραιάς (Αθήνα).

Ζήστε μια εμπειρία από το Αντικύθηρα προς το Πειραιάς (Αθήνα) με το πλοίο

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Αντικύθηρα και Πειραιάς (Αθήνα). Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Αντικύθηρα Πειραιάς (Αθήνα) με τα πλοία LANE Sea Line, Sea Jets ή Lane Sea Lines, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Αντικύθηρα έως την αποβίβαση στο Πειραιάς (Αθήνα). Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Αντικύθηρα και το Πειραιάς (Αθήνα).

Επιβίβαση στο Αντικύθηρα

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Αντικύθηρα Πειραιάς (Αθήνα), εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Αντικύθηρα / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Αντικύθηρα αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Lane Sea Lines ή Sea Jets. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Αντικύθηρα - Πειραιάς (Αθήνα) / Στο Αντικύθηρα, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Lane Sea Lines ή Sea Jets στον τερματικό σταθμό του Αντικύθηρα. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Πειραιάς (Αθήνα) / Στον τερματικό σταθμό του Αντικύθηρα εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Sea Jets ή Lane Sea Lines για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Αντικύθηρα και Πειραιάς (Αθήνα)

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Sea Jets ή Lane Sea Lines όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Πειραιάς (Αθήνα)

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Πειραιάς (Αθήνα):

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Πειραιάς (Αθήνα). Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Πειραιάς (Αθήνα) από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα).
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Πειραιάς (Αθήνα) / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Πειραιάς (Αθήνα) είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Πειραιάς (Αθήνα) σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης