Ταξιδεύοντας με πλοίο από Ανκόνα προς Κροατία

Το ταξίδι με πλοίο από Ανκόνα προς Κροατία είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Ανκόνα Κροατία εκτελούνται από 4 ναυτιλιακές εταιρείες (Blue Line International, Jadrolinija, SNAV ή Blueline) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Ζαντάρ, Stari Grad, Σπλιτ και Ανκόνα.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Ανκόνα Κροατία, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Blue Line International, Jadrolinija, SNAV και Blueline.

Με συνολική συχνότητα πάνω από 3 διασταυρώσεις την ημέρα, ανάλογα με την εποχή του έτους, έχετε πολλές επιλογές για να σχεδιάσετε το ταξίδι σας με πλοίο Ανκόνα Κροατία.

Η γρηγορότερη διέλευση διαρκεί 6 ώρες (Ανκόνα - Ζαντάρ) για μια απόσταση 150 km και η μεγαλύτερη 14 ώρες 20 λεπτά (Ανκόνα - Stari Grad) για μια απόσταση 254 km.

Πλοία Ανκόνα Κροατία σε αριθμούς

Χώρες
Ιταλία
Κροατία
Αριθμός διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Αριθμός λιμένων
4
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
3
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
4
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Τα πιο δημοφιλή δρομολόγια Ανκόνα Κροατία

Αναζητήστε στη Vivanoda τα φθηνότερα, μεγαλύτερα και συχνότερα δρομολόγια πλοίων Ανκόνα Κροατία. Συγκρίνετε τις προσφορές Blue Line International, Jadrolinija, SNAV και Blueline και κλείστε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο Ανκόνα Κροατία.

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Ανκόνα - Κροατία

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Ανκόνα προς Κροατία; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Ανκόνα και Κροατία. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Blueline, SNAV, Jadrolinija ή Blue Line International προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Ανκόνα, Σπλιτ, Stari Grad ή Ζαντάρ χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ανκόνα Κροατία που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Blue Line International, Jadrolinija, SNAV ή Blueline. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 3 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Ανκόνα και Κροατία!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Ανκόνα Κροατία - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Ανκόνα σε Κροατία

Κροατία: Ταξίδι με φέρι και ανακάλυψη της χώρας

Τα λιμάνια της Κροατίας αποτελούν ιδανικό σημείο εκκίνησης για το ακτοπλοϊκό σας ταξίδι. Το λιμάνι της Ριέκα, στα βορειοδυτικά της χώρας, αποτελεί σημαντική πύλη εισόδου για πολλούς επιβάτες. Εδώ μπορείτε να βρείτε πλοία για διάφορους προορισμούς, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου νησιού Κρες. Ένα άλλο σημαντικό λιμάνι είναι το Σπλιτ, στο κέντρο της χώρας. Από εδώ μπορείτε να φτάσετε στα νησιά Brač, Hvar και Vis, που φημίζονται για τις λευκές αμμώδεις παραλίες τους και τα κρυστάλλινα νερά τους.

Τα πλοία στην Κροατία προσφέρουν πλήθος επιλογών για τους ταξιδιώτες. Είτε θέλετε να εξερευνήσετε μικρά, παρθένα νησιά είτε να ανακαλύψετε πολυσύχναστες πόλεις-λιμάνια, υπάρχει κάτι για όλους. Τα νησιά Korčula και Mljet, γνωστά για τα εθνικά πάρκα και την παρθένα φύση τους, είναι εύκολα προσβάσιμα με πλοίο από το Ντουμπρόβνικ, μια πόλη με πλούσια μεσαιωνική κληρονομιά.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None