Αμπερντίν
Ταξιδέψτε απευθείας στο Lerwick με πλοίο
Lerwick
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Αμπερντίν στο Lerwick με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Αμπερντίν για Lerwick? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Αμπερντίν για το Lerwick είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Αμπερντίν προς το Lerwick μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Αμπερντίν προς το Lerwick όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η NorthLink Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Αμπερντίν Lerwick που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της NorthLink Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Αμπερντίν προς Lerwick, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Αμπερντίν προς Lerwick

Λιμάνι αναχώρησης
Αμπερντίν
Ηνωμένο Βασίλειο
Σκωτία
Λιμάνι άφιξης
Lerwick
Ηνωμένο Βασίλειο
Νήσοι Σέτλαντ
Απόσταση
339 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
NorthLink Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
12 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Αμπερντίν Lerwick: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Αμπερντίν για Lerwick, θα βρείτε εισιτήρια από 39 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 260 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Αμπερντίν προς Lerwick είναι 141 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Αμπερντίν για το Lerwick είναι 13 ώρες 39 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 14 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Lerwick, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Lerwick σε 12 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Αμπερντίν στις 17:00. Το τελευταίο πλοίο για το Lerwick αναχωρεί από το λιμάνι του Αμπερντίν στις 19:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Αμπερντίν προς το Lerwick
141 €
Εύρος τιμών των πλοίων Αμπερντίν Lerwick (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
39 € - 260 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Αμπερντίν Lerwick
13 ώρες 39 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Lerwick
17:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Lerwick
19:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Lerwick
07:30

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Αμπερντίν και Lerwick;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Αμπερντίν και Lerwick με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η NorthLink Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

NorthLink Ferries Αμπερντίν Lerwick
NorthLink Ferries
Η NorthLink Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Σκωτία που δραστηριοποιείται μεταξύ της Σκωτίας και των Βόρειων Νήσων της Σκωτίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αμπερντίν-Lerwick και να κλείσετε το εισιτήριο της NorthLink Ferries μεταξύ Αμπερντίν και Lerwick. Η NorthLink Ferries πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Lerwick από το Αμπερντίν και ο χρόνος ταξιδιού είναι 12 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την NorthLink Ferries
12 ώρες 30 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Αμπερντίν; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Lerwick;

Λιμάνι αναχώρησης στο Αμπερντίν

Τα πλοία της NorthLink Ferries αναχωρούν για το Lerwick από τα ακόλουθα λιμάνια στο Αμπερντίν:

Aberdeen Ferry Terminal
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Lerwick

Τα πλοία της NorthLink Ferries φτάνουν στο Lerwick από τα ακόλουθα λιμάνια:

Lerwick Ferry Terminal
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης