Αλμερία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ghazaouet με πλοίο
Ghazaouet
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Αλμερία στο Ghazaouet με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Αλμερία για Ghazaouet? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Αλμερία για το Ghazaouet είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Αλμερία προς το Ghazaouet μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Αλμερία προς το Ghazaouet όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Αλμερία Ghazaouet που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Αλμερία προς Ghazaouet, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Αλμερία προς Ghazaouet

Λιμάνι αναχώρησης
Αλμερία
Ισπανία
Ανδαλουσία
Λιμάνι άφιξης
Ghazaouet
Αλγερία
Απόσταση
201 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
9 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Αλμερία Ghazaouet: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Αλμερία για Ghazaouet, θα βρείτε εισιτήρια από 129 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 958 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Αλμερία προς Ghazaouet είναι 468 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Αλμερία για το Ghazaouet είναι 9 ώρες 1 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 9 ώρες 1 λεπτά για να φτάσουν στο Ghazaouet, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ghazaouet σε 9 ώρες 1 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Αλμερία στις 23:59.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Αλμερία προς το Ghazaouet
468 €
Εύρος τιμών των πλοίων Αλμερία Ghazaouet (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
129 € - 958 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Αλμερία Ghazaouet
9 ώρες 1 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ghazaouet
23:59
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ghazaouet
08:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Αλμερία προς το Ghazaouet;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Αλμερία προς το Ghazaouet μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ghazaouet. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Αλμερία προς το Ghazaouet είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Το ταξίδι με πλοίο είναι απλά ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Αλμερία και Ghazaouet όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με παιδιά. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Αλμερία, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Αυτό το θαλάσσιο ταξίδι μεταξύ Αλμερία και Ghazaouet θα μείνει αξέχαστη στιγμή για τα παιδιά σας.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Αλμερία Ghazaouet, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Αλμερία-Ghazaouet, από την επιβίβαση στο λιμάνι του Αλμερία έως την αποβίβαση στο Ghazaouet, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Μπορείτε να βρείτε ένα "σημείο πληροφοριών" στο πλοίο, κυρίως στο κύριο κατάστρωμα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Αλμερία και Ghazaouet;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Αλμερία και Ghazaouet με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Acciona Trasmediterránea Αλμερία Ghazaouet
Acciona Trasmediterránea
Η Acciona Trasmediterránea ιδρύθηκε το 1989 και εδρεύει στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τις μεσογειακές περιοχές της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αλμερία-Ghazaouet και να κλείσετε το εισιτήριο της Acciona Trasmediterránea μεταξύ Αλμερία και Ghazaouet. Η Acciona Trasmediterránea πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ghazaouet από το Αλμερία και ο χρόνος ταξιδιού είναι 9 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Acciona Trasmediterránea
9 ώρες
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Naviera Armas Αλμερία Ghazaouet
Naviera Armas
Η Naviera Armas είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη, στις Κανάριες Νήσους. Ιδρύθηκε το 1971 και προσφέρει διασταυρώσεις σε διάφορους προορισμούς στις Κανάριες Νήσους, την Ισπανία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αλμερία-Ghazaouet και να κλείσετε το εισιτήριο της Naviera Armas μεταξύ Αλμερία και Ghazaouet. Περισσότερες πληροφορίες για την Naviera Armas

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Αλμερία; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ghazaouet;

Λιμάνι αναχώρησης στο Αλμερία

Τα πλοία της Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas αναχωρούν για το Ghazaouet από τα ακόλουθα λιμάνια στο Αλμερία:

Almeria
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ghazaouet

Τα πλοία της Naviera Armas ή Acciona Trasmediterránea φτάνουν στο Ghazaouet από τα ακόλουθα λιμάνια:

Ghazaouet
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Αλμερία για το Ghazaouet, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 9 ώρες για να καλύψετε τα 201 km μεταξύ Αλμερία και Ghazaouet.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Αλμερία και Ghazaouet) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Acciona Trasmediterránea και Naviera Armas). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Αλμερία και Ghazaouet.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Αλμερία και Ghazaouet: Acciona Trasmediterránea και Naviera Armas.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Αλμερία και Ghazaouet, θα διανύσετε 201 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Αλμερία προς το Ghazaouet, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 129 € για τη χαμηλότερη, έως 958 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 468 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Αλμερία στις 23:59 με προορισμό το Ghazaouet.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης