Ταξιδεύοντας με πλοίο από Αγγλία προς Νήσος Μαν

Το ταξίδι με πλοίο από Αγγλία προς Νήσος Μαν είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Αγγλία Νήσος Μαν εκτελούνται από 1 ναυτιλιακές εταιρείες (Isle of Man Steam Packet) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Heysham, Ντάγκλας και Λίβερπουλ.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Αγγλία Νήσος Μαν, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Isle of Man Steam Packet.

Με συνολική συχνότητα πάνω από 3 διασταυρώσεις την ημέρα, ανάλογα με την εποχή του έτους, έχετε πολλές επιλογές για να σχεδιάσετε το ταξίδι σας με πλοίο Αγγλία Νήσος Μαν.

Πλοία Αγγλία Νήσος Μαν σε αριθμούς

Χώρες
Ηνωμένο Βασίλειο
Αριθμός διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Αριθμός λιμένων
3
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
1
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Αγγλία - Νήσος Μαν

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Αγγλία προς Νήσος Μαν; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Αγγλία και Νήσος Μαν. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Isle of Man Steam Packet προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Λίβερπουλ, Ντάγκλας ή Heysham χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αγγλία Νήσος Μαν που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Isle of Man Steam Packet. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 2 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Αγγλία και Νήσος Μαν!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Αγγλία Νήσος Μαν - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Αγγλία προς Νήσος Μαν

Νήσος Μαν: Ταξίδι με φέρι και ανακάλυψη της περιοχής

Η πρώτη πόλη που θα ανακαλύψετε όταν φτάσετε με το πλοίο είναι το Douglas, η πρωτεύουσα του νησιού. Αυτή η γοητευτική και ζωντανή πόλη προσφέρει έναν εντυπωσιακό παραλιακό δρόμο κατά μήκος του κόλπου Douglas Bay, γεμάτο καφετέριες, εστιατόρια και καταστήματα. Επισκεφθείτε οπωσδήποτε το Μουσείο Manx, όπου μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ιστορία και τον πολιτισμό αυτού του μοναδικού νησιού.

Από το Douglas, πάρτε τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο Manx Electric Railway για την πόλη Laxey. Αυτή η ιστορική γραμμή του τραμ αποτελεί από μόνη της αξιοθέατο, προσφέροντας πανοραμική θέα στο γραφικό τοπίο του νησιού. Στο Laxey, επισκεφθείτε οπωσδήποτε το διάσημο Laxey Waterwheel, το οποίο είναι ο μεγαλύτερος εν λειτουργία υδραυλικός τροχός στον κόσμο. Ανεβείτε στην κορυφή του για να απολαύσετε μια εκπληκτική θέα της γύρω περιοχής.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None