Ταξιδεύοντας με πλοίο από Αγγλία προς Βόρεια Ιρλανδία

Το ταξίδι με πλοίο από Αγγλία προς Βόρεια Ιρλανδία είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Αγγλία Βόρεια Ιρλανδία εκτελούνται από 1 ναυτιλιακές εταιρείες (Stena Line) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Μπέλφαστ και Λίβερπουλ.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Αγγλία Βόρεια Ιρλανδία, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Stena Line.

Με συνολική συχνότητα πάνω από 13 διασταυρώσεις την εβδομάδα, ανάλογα με την εποχή του έτους, έχετε πολλές επιλογές για να σχεδιάσετε το ταξίδι σας με πλοίο Αγγλία Βόρεια Ιρλανδία.

Πλοία Αγγλία Βόρεια Ιρλανδία σε αριθμούς

Χώρες
Ηνωμένο Βασίλειο
Αριθμός διασταυρώσεων
13 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Αριθμός λιμένων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
1
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
1
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Αγγλία - Βόρεια Ιρλανδία

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Αγγλία προς Βόρεια Ιρλανδία; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Αγγλία και Βόρεια Ιρλανδία. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Stena Line προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Λίβερπουλ ή Μπέλφαστ χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αγγλία Βόρεια Ιρλανδία που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Stena Line. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 1 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Αγγλία και Βόρεια Ιρλανδία!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Αγγλία Βόρεια Ιρλανδία - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Αγγλία προς Βόρεια Ιρλανδία

Βόρεια Ιρλανδία: Ταξίδι με φέρι και ανακάλυψη της περιοχής

Το Μπέλφαστ, η πρωτεύουσα της Βόρειας Ιρλανδίας, είναι ένα αξιοθέατο που πρέπει να επισκεφθείτε. Κάντε μια βόλτα στη συνοικία του Τιτανικού, όπου ναυπηγήθηκε το διάσημο υπερωκεάνιο. Επισκεφθείτε το Μουσείο Τιτανικού και βυθιστείτε στη συναρπαστική ιστορία αυτής της ναυτικής τραγωδίας. Και μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Κάστρο του Μπέλφαστ, σκαρφαλωμένο σε έναν λόφο με εκπληκτική θέα στην πόλη, και τους υπέροχους Βοτανικούς Κήπους με τα βικτοριανά θερμοκήπια.

Αν θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερη από την πολιτιστική κληρονομιά της Βόρειας Ιρλανδίας, κατευθυνθείτε προς το Ντέρι / Λόντοντερι. Πρόκειται για μια από τις παλαιότερες πόλεις της Ιρλανδίας και είναι γεμάτη με ιστορικά μνημεία και τοποθεσίες. Περπατήστε κατά μήκος των καλοδιατηρημένων προμαχώνων γύρω από την παλιά πόλη και βυθιστείτε στη ζωντανή ατμόσφαιρα των παμπ και των εστιατορίων. Και μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Μουσείο του Πύργου του Ρολογιού, το οποίο αφηγείται την ταραχώδη ιστορία της πόλης.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None