Προτεινόμενη διαδρομή
Αγαθονήσι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ρόδος με πλοίο
Ρόδος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αγαθονήσι
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σύμη
Σύμη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ρόδος
Ρόδος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Αγαθονήσι στο Ρόδος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Αγαθονήσι για Ρόδος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Αγαθονήσι για το Ρόδος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Αγαθονήσι προς το Ρόδος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Αγαθονήσι προς το Ρόδος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams ή Sebeco Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Αγαθονήσι Ρόδος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Dodekanisos Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Αγαθονήσι προς Ρόδος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Αγαθονήσι προς Ρόδος

Λιμάνι αναχώρησης
Αγαθονήσι
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Λιμάνι άφιξης
Ρόδος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
162 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
4 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Αγαθονήσι Ρόδος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Αγαθονήσι για Ρόδος, θα βρείτε εισιτήρια από 54 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 269 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Αγαθονήσι προς Ρόδος είναι 162 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Αγαθονήσι για το Ρόδος είναι 4 ώρες 56 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 5 ώρες 25 λεπτά για να φτάσουν στο Ρόδος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ρόδος σε 4 ώρες 40 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Αγαθονήσι στις 08:40. Το τελευταίο πλοίο για το Ρόδος αναχωρεί από το λιμάνι του Αγαθονήσι στις 13:45.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Αγαθονήσι προς το Ρόδος
162 €
Εύρος τιμών των πλοίων Αγαθονήσι Ρόδος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
54 € - 269 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Αγαθονήσι Ρόδος
4 ώρες 56 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ρόδος
08:40
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Ρόδος
13:45
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ρόδος
14:05
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Ρόδος
18:40

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Αγαθονήσι προς το Ρόδος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Αγαθονήσι προς το Ρόδος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ρόδος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Αγαθονήσι προς το Ρόδος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Αγαθονήσι στο Ρόδος κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Αγαθονήσι στο Ρόδος. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Αγαθονήσι Ρόδος με τη Dodekanisos Seaways, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Ποτέ δεν θα έχετε τόση ελευθερία και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια μιας πτήσης!
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με άλλα μέσα μεταφοράς, συχνά περιοριζόμαστε σε 1 αποσκευή και κάθε επιπλέον αποσκευή χρεώνεται. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της Dodekanisos Seaways στο Αγαθονήσι, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Ρόδος. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του Dodekanisos Seaways, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Αγαθονήσι και Ρόδος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Αγαθονήσι και Ρόδος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Dodekanisos Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Dodekanisos Seaways Αγαθονήσι Ρόδος
Dodekanisos Seaways
Η Dodekanisos Seaways ιδρύθηκε το 1991 και εδρεύει στη Ρόδο, Ελλάδα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα νησιά του Αιγαίου και τα λιμάνια στο Ιόνιο Πέλαγος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αγαθονήσι-Ρόδος και να κλείσετε το εισιτήριο της Dodekanisos Seaways μεταξύ Αγαθονήσι και Ρόδος. Η Dodekanisos Seaways πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ρόδος από το Αγαθονήσι και ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Dodekanisos Seaways
4 ώρες 30 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Αγαθονήσι; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ρόδος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Αγαθονήσι

Τα πλοία της Dodekanisos Seaways αναχωρούν για το Ρόδος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Αγαθονήσι:

Agathonisi
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ρόδος

Τα πλοία της Dodekanisos Seaways φτάνουν στο Ρόδος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Rhodes
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Αγαθονήσι προς Ρόδος
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Αγαθονήσι για το Ρόδος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 4 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 162 km μεταξύ Αγαθονήσι και Ρόδος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Αγαθονήσι και Ρόδος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Dodekanisos Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Αγαθονήσι και Ρόδος.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Αγαθονήσι και Ρόδος: Dodekanisos Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Αγαθονήσι Ρόδος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Αγαθονήσι και Ρόδος, θα διανύσετε 162 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Αγαθονήσι προς το Ρόδος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 54 € για τη χαμηλότερη, έως 269 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 162 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Αγαθονήσι στις 08:40 με προορισμό το Ρόδος.

Το τελευταίο πλοίο για Ρόδος αναχωρεί από το Αγαθονήσι συνήθως στις 13:45.

Ζήστε μια εμπειρία από το Αγαθονήσι προς το Ρόδος με το πλοίο

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Αγαθονήσι στο Ρόδος. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Αγαθονήσι Ρόδος με τα πλοία Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams ή Sebeco Lines, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Αγαθονήσι έως την αποβίβαση στο Ρόδος. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Αγαθονήσι και το Ρόδος.

Επιβίβαση στο Αγαθονήσι

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Αγαθονήσι Ρόδος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Αγαθονήσι / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Αγαθονήσι εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Dodekanisos Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Αγαθονήσι - Ρόδος / Στον τερματικό σταθμό του Αγαθονήσι, αναζητήστε τα γκισέ της Dodekanisos Seaways και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ρόδος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Αγαθονήσι που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Dodekanisos Seaways για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Διασχίζοντας το Αγαθονήσι προς το Ρόδος: επί του πλοίου...

Στο πλοίο της Dodekanisos Seaways, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Ρόδος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Ρόδος:

  • Το λιμάνι του Ρόδος είναι ορατό / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Ρόδος από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Αγαθονήσι στο Ρόδος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Ρόδος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Ρόδος είναι δικό σας / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Ρόδος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Ρόδος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης