Προτεινόμενη διαδρομή
Αίγινα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σκάλα με πλοίο
Σκάλα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αίγινα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σκάλα
Σκάλα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Αίγινα στο Σκάλα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Αίγινα για Σκάλα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Αίγινα για το Σκάλα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Αίγινα προς το Σκάλα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Αίγινα προς το Σκάλα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries ή Aegean Flying Dolphins. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Αίγινα Σκάλα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Αίγινα προς Σκάλα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Αίγινα προς Σκάλα

Λιμάνι αναχώρησης
Αίγινα
Ελλάδα
Αττική
Λιμάνι άφιξης
Σκάλα
Ελλάδα
Απόσταση
1248 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries, Aegean Flying Dolphins
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Αίγινα προς το Σκάλα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Αίγινα προς το Σκάλα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σκάλα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Αίγινα προς το Σκάλα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Αίγινα-Σκάλα με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Σκάλα για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Λόγω της αυξημένης εγρήγορσης που απαιτείται για την οδήγηση ενός αυτοκινήτου σε μακρινά ταξίδια, η οδήγηση είναι εξαντλητική. Το ταξίδι με το πλοίο Αίγινα Σκάλα είναι το αντίθετο! Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Hellenic Seaways που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Φτάνετε στο Σκάλα χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.
Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Κι όμως, θα απολαύσετε τον απόπλου από το Αίγινα με ένα πλοίο της Hellenic Seaways που θα διανύσει τα 1248 km μέχρι το Σκάλα με ταχύτητα μικρότερη από 40 χλμ/ώρα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Μπορεί να βρείτε τη διαδρομή Αίγινα-Σκάλα λίγο πιο σύντομη!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Αίγινα και Σκάλα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Αίγινα και Σκάλα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Αίγινα Σκάλα
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αίγινα-Σκάλα και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Αίγινα και Σκάλα. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Αίγινα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σκάλα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Αίγινα

Τα πλοία της Hellenic Seaways αναχωρούν για το Σκάλα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Αίγινα:

Port of Aigina
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σκάλα

Τα πλοία της Hellenic Seaways φτάνουν στο Σκάλα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Agistri
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Αίγινα προς Σκάλα
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Αίγινα και Σκάλα: Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries, Aegean Flying Dolphins.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries, Aegean Flying Dolphins στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Αίγινα Σκάλα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Αίγινα και Σκάλα, θα διανύσετε 1248 km.

Πώς είναι η διαδρομή από το Αίγινα στο Σκάλα;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Αίγινα στο Σκάλα. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Αίγινα έως την αποβίβαση στο Σκάλα, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries και Aegean Flying Dolphins. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Αίγινα και το Σκάλα.

Επιβίβαση στο Αίγινα

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Αίγινα Σκάλα:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Αίγινα / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Αίγινα εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Αίγινα - Σκάλα / Στο Αίγινα, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Hellenic Seaways στον τερματικό σταθμό του Αίγινα. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σκάλα / Από τον τερματικό σταθμό του Αίγινα θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Hellenic Seaways για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Αίγινα προς το Σκάλα

Στο πλοίο της Hellenic Seaways, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Αποβίβαση από το πλοίο στο Σκάλα

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Σκάλα:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Σκάλα / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Σκάλα από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Αίγινα στο Σκάλα με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Σκάλα.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Σκάλα / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Σκάλα μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Σκάλα σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης